След сериозно забавяне, съпътствано от обезкуражаващите отрицателни коментари на хора, имали възможност да видят ранен вариант на рекламни откъси от филма, в началото на месец май най-накрая получихме първия официален трейлър на подготвяната с години, проблематична екранизация на монументалната поредица „Тъмната кула” на Стивън Кинг. За съжаление, крайният резултат беше в съзвучие с всички негативи, за които чухме и за които се притеснявахме.

Най-новите реклами на „Тъмната кула”, които са три телевизионни спота (съдържащи предимно кадри от трейлъра), също не променят „лошия вкус в устата ни” и затова, поне на този етап, сме свели очакванията си до санитарния миниум и си позволяваме само една-единствена трошичка надежда, че самият филм няма да е обиден (както за феновете на книгите на Кинг, така и за обикновените зрители) и ще предложи поне малко забавление и естетическа наслада.

В добавка към телевизионните спотове ви предлагаме да видите два поизостанали плаката, които пропуснахме да ви представим навреме, както и официалния синопсис. Предишните реклами, както и всякакви подробности за целия проект по екранизирането на „Тъмната кула”, може да откриете в новините ни до момента.

Джейк Чеймбърс (Том Тейлър) е 11-годишно, търсещо приключения момче, което открива следи за съществуването на друго измерение, наречено Средната земя. Следвайки мистерията, той е пренесен в Средната земя, където среща обитаващия граничната зона рицар (стрелец) Роланд Дисчейн (Идрис Елба), който е на мисия да открие Тъмна кула, издигаща се в Крайния свят и представляваща сърцето на целия свят, където се надява да достигне центъра на пространство-времето и да спаси от унищожение Средната земя. Но с множество чудовища и злия магьосник Уолтър Падик (Матю Маконъхи) по петите им, нетипичната двойка открива, че задачата може да е трудна за изпълнение.

постер плакат

Режисьор на „Тъмната кула” е Николай Арсел, който е и съсценарист наравно с Андрес Томас Йенсен, Акива Голдсман и Джеф Пинкър. В ролите са Идрис Елба, Матю Маконъхи, Аби Лий, Том Тейлър, Джаки Ърл Хейли, Фран Кранц, Клаудия Ким, Майкъл Барбиери и Катрин Уинки.

Премиерата е 4 август 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *