Сякаш пророчески написахме миналата седмица за продуцираните от The Asylum филми и ето, че те не ни разочароват. В „WTF трейлър на седмицата” имаме удоволствието да ви представим новия трейлър от прочутото с лошите си Б-филмови продукции студио.

Зомбитата със сигурност са изтъркана тема, едва ли някой ще спори по този въпрос. Тяхната експлоатация е толкова безскрупулна и очевидна, че и малко дете може да кажа, че вече едва ли има нещо ново, което не сме виждали. Дали обаче това е така?

Вече станахме свидетели на падащи от небето зомбита. Гледали сме и зомбирани акули и дори бобри. Помните ли „Zombeavers”? Традиционните животни дори няма да ги коментираме. Дали обаче друг досега се е сетил да покаже зомби октоподи и други най-разнообразни морски създания като морски звезди, раци, тюлени и прочие? Може и да е. Ние поне не сме намирали подобни филми.

Вижте рекламата на „Aquarium of the Dead”, която включва всичко от изброеното по-горе, че и още нещо:

Не пипайте стъклото!

Хората са го казали. CGI създанията ви дебнат от другата страна. Пазете се!

Вижте и официалния плакат на филма:

received_2900483400169920

Aquarium of the Dead” е режисиран от Глен Милър по сценарий на Марк Готлиб и Майкъл Верати. В ролите ще видим Вивика А. Фокс, Ерика Дюк, Антъни Дженсън и други.

Премиерата е насрочена за 21 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *