Даниел Радклиф - „The Woman in Black”

Следим отблизо „призрачната история” „The Woman in Black” вече повече от година, при все че доскоро изпитвахме известна неприязън към Даниел Радклиф (за нас най-слабото звено във филмите за Хари Потър). И сега, когато имаме доста по-високо мнение за момчето (част от причините за това вече сме ги споменавали, а за останалите не е сега времето), имаме още по-големи очаквания за филма – не, че очакваме от една подобна история да бъде шедьовър, но все пак…

Новият трейлър на филма също работи в положителна посока. Не можем да преценим дали смисловата подплънка ще е сериозна, но поне откъм визия и атмосфера нещата са добри, а това, реално погледнато, особено за филм на легендарните „Hammer Film Productions”,е един от задължителните елементи на качествената призрачна история.

Историята проследява младия адвокат Артър Кипс (Радклиф), който заминава към отдалечено село, за да сложи в ред документите на наскоро починал клиент. Докато работи в изолираната му къща, Кипс се натъква на няколко трагични тайни, а безпокойството му нараства още повече, когато зърва мистериозна жена облечена в черно. В лицето на местните хора Кипс среща стена от мълчание и е принуден собственоръчно да разкрие идентичността и истинските намерения на Жената в черно, което води до отчаяна надпревара с времето.

„The Woman In Black” е режисиран от Джеймс Уоткинс („Eden Lake”) по сценарий на Джейн Голдман („Звезден прах”, „Kick-Ass – Шут в г*за”, „The Debt” и „X-Men: First Class”), от своя страна създаден по романа на Сюзън Хил.

Премиерата е 10.02.2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Толкова се точих на филма и книгата, а така и не подхванах нито едно от двете…