Кристофър Нолан

През последните няколко години Кристофър Нолан се превърна в един от онези, много малко на брой, но впечатляващи играчи в Холивуд, които наистина могат да правят какво си поискат и да получат зелена светлина за абсолютно всеки проект. Затова е особено добра новина, че следващият му филм като продуцент ще е свръхестествен трилър. Нямаме нищо против комиксовите блокбастър екранизации, напротив, фенове сме и на Човека-прилеп и на Сина на Криптон, както и разбира се, на фантастичните му трилъри, но разнообразието винаги е добре дошло и ако Нолан смята, че този проект си заслужава, ние ще му се доверим.

Кийт ГордънЗа съжаление нямаме заглавие, нито подробности около сюжета – според Deadline ще е екранизация по роман, но чудо голямо, след като не знаем по кой – и единствената сигурна информация е, че режисьор ще е Кийт Гордън. Едва ли ви е познат, а го заслужава – започва кариерата си като актьор („Кристин” по Стивън Кинг), но напоследък се подвизава основно зад камерата, като режисьор на няколко недооценени заглавия, сред които „The Singing Detective” с Робърт Дауни джуниър, на над дузина епизода на „Декстър” и по един епизод на „Хаус” и „The Killing”.

Компанията на Нолан „Syncopy” финансира проекта, който според Deadline се задвижва от бившия асистент и сегашен партньор на Нолан, Джордан Голдбърг и се очаква Нолан и Ема Томас да са изпълнителни продуценти. Добро начало, но малко неясно – да се надяваме, че скоро ще чуем за какво точно ще се разправя този свръхестествен трилър, кой ще участва и защо пък не, кога започват снимките.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *