Първо, не, не става въпрос за такива зомби „бивъри” за каквито си помислихте – между другото, това би било жесток филм и честно казано, в най-скоро време очакваме отнякъде (най-вероятно от Япония) да изскочи нещо подобно – и второ, пак не, не е и простотията на Тимур Бекмамбетов „Squirrels”, последният ни трейлър в рубриката. Това си е съвсем различен филм.

Zombeavers” е хорър комедия, разказваща за група колежани, чието ваканционно езерно прекарване се превръща в истински кошмар, когато са нападнати от група зомби бобри.

No, WE mean, really? Кой ги мъдри тези работи не ни е ясно. Трябва да признаем обаче, че трейлърът ни радва. Ние по принцип си падаме по подобни простотии, но в случая сме запленени. Изглежда ни като доста приятна, несериозна секси хорър комедийка.

Изключително много ни радва това, че бобрите не са евтин CGI, а са евтини парцаливи кукли – някак придават странна правдоподобност. А последната сцена си беше наистина страшничка.

Ако ви е любопитно, хвърлете едно око и плаката, на концептуалния трейлър и на едно видео зад кулисите.

Режисьор на „Zombeavers” е Джордан Рубин, а в ролите са Кортни Палм, Лекси Аткинс, Рейчъл Мелвин, Хъч Дейно, Джейк Уери и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не съм сигурен дали бих издържал по-дълго от началните надписи на тоя „филм“ 🙂