Логото на The Assylum винаги е било сигурен признак за „WTF трейлър на седмицата”, но тук те са само разпространители за американския пазар. Може би и това е причината качествата на филма, който сме избрали днес, да надминават тези на 90% от селекцията през последните няколко месеца.

Insect” е италиански ужас, който е римейк на филм от 2000 година. Историята се върти около група тийнейджъри, които отиват на почивка в стара къща сред гората. Много скоро те са нападнати от рояк от гладни за човешка плът конски мухи.

Вижте и трейлъра:

Оригиналното заглавие на „Insect” e „Killer Mosquitos” или „Tafanos” в родната му Италия. Финалните кадри ни показват и една огромна и изключително надарена в устната област супермуха, която очевидно ще бъде основният проблем на разглезените тинейджъри. Надяваме се да има повече от тези странни мутанти, които изглежда могат да погълнат човек без никакъв проблем.

Вижте и официалния плакат на филма, който претендира за една модерна хорър класика:

FB_IMG_1614873986455

Insect” е режисиран от Рикардо Паолети, а сценарият е дело на Джакомо Дурзи и Андреа Гарело. В ролите ще видим Стефано Чиадароли, Мария Чиара Джианета, Джулио Греко, Кристина Марино, Филипо Тирабаси и други.

Филмът дебютира по дигиталните платформи миналият петък, 26 март, и вече може да ми се насладите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *