Миналата година имахме една голяма изненада в комиксовия супергеройски жанр и това беше сериала „The Boys”.  Докато очаквахме да харесаме „Watchmen” и знаехме, че ще харесаме „Отмъстителите: Краят“ (и двата направиха куп пари и обраха овациите на критиката), „The Boys” ни дойде като гръм от ясно небе и ни накара да се влюбим в него, с цялото му искрено презрение към супергероите си, с кървавото си безпардонно насилие и с напълно неуместния си хумор.

Съвсем скоро Amazon ще пуснат втория сезон на сериала и вече получаваме и последните рекламни материали преди да стигнем до заветната премиера. Историята ще продължи веднага след края на първи сезон и, надяваме се, ще бъдат получени отговори на всичките въпроси, които ни останаха след края на дебютния сезон. Една от основните разлики обаче е, че към вече познатите герои ще се присъединят и нови бойни единици, вероятно най-важна от които ще бъде новото попълнение в Седморката – Стормфронт (Ая Кеш).

Първият път, когато отбелязвахме материал със Стормфронт изглеждаше, че тя ще се противопоставя на социопатичния „Супермен“ на сериала – Хоумлендър (Антъни Стар). Сега обаче става ясно, че е доста по-вероятно тя да му бъде голяма помощ с насъскване на страховете на хората, подкрепата си за създаването на неконтрулируема армия и цялостните си фашистки тактики.

Вижте последният трейлър сега и ще ви стане ясно за какво говорим:

Разбира се, освен новото попълнение основна роля продължават да заемат „обикновените“ хора – дружинката на Били Бучър (Карл Ърбан), които се противопоставят на супергероите. По всичко обаче личи, че в този сезон задачата им съвсем няма да бъде по-лесна, дори и когато Ани Старлайт (Ерин Мориарти) вече е твърдо на тяхна страна.

„Момчетата“ на Били Бучър освен това ще се изправят срещу старите си врагове от Седморката, които вече са под ново началство – страховитият и прекрасен Джанкарло Еспозито ще влезе в ролята на новия началник на корпоративната структура зад прогнилите супергерои. Други два рекламни материала подклаждат вълнението ни с кадри на нескрито, впечатляващо „графично насилие“ и безобразно тъмен и груб хумор, които вече очакваме от сериала. Вижте ги сега:

Ето го и най-сетне официалния синопсис:

Още по-напрегнатият и ненормален втори сезон ще разкаже как Момчетата бягат от закона, преследват ги супергероите, а междувременно се опитват да съберат сили и отново да се опълчат но корпорацията Вот. Докато се крият, Хюи, Майчиното Мляко, Френчи и Кимико се опитват да се приспособят към новите си обстоятелства, а от Бучър няма и следа. Междувременно Старлайт трябва да се бори за мястото си в Седморката, докато Хоумлендър се бори да усвои абсолютен контрол над групата. Властта му обаче е заплашена, когато към групата се приъсединява Стормфронт, нов супергерой, която разбира от социални мрежи и има собствени скрити замисли. На всичкото отгоре заплахата от суперзлодеи заема основно място в новините, а Вот се опитват да се възползват от новосъздалата се параноя у нацията.“

плакат

В главните роли са Карл Ърбан, Джак Куейд, Антъни Стар, Лаз Алонзо, Карен Фукухара, Чейс Крауфорд, Доминик МакЕлигот, Томер Капон, Ерин Мориарти, Ая Кеш, Горан Вишнич и Джанкарло Еспозито. Сериалът е създаден от Ерик Крипки, който продължава като шоурънър, Еван Голдбърг и Сет Роугън са изпълнителни продуценти.

Вторият сезон на „The Boys” ще започне на 4 септември в платформата Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Първият сезон беше добър. Този се очертава да е супер. Показаха прекалено много, но все тая – сцената с кита – WTF 😀

  2. Хем много ми се гледа, хем не знам дали ми се инвестира в пореден безкраен сериал, който ако продължи твърде дълго, неизбежно ще изтъпее 🙁