С приближаването на декември, когато се очаква да започнат снимките на „Спайдър-мен 4” (разбира се, това едва ли ще е крайното заглавие, с което ще излезе по кината през юли 2012), режисьорът Марк Уеб постепенно събира актьорите си. Вече знаете, че ще видим Андрю Гарфилйд в ролята на гимназиста Питър Паркър, а Ема Стоун ще е любимата му блондинка Гуен Стейси. А сега от Deadline разбираме, че „Sony” са предложили ролята на основния злодей на Рис Ифанс.

Въпреки слуховете за Кристоф Валц, Джон Малкович и Филип Сиймур Хофман, по всичко личи, че Ифанс ще преследва Човека-паяк по-следващото лято (вие бихте ли отказали ролята на негово място?). Тук, в повечето сайтове започват да обясняват кой е този „малко известен” актьор, но ние няма да ви обиждаме по този начин. За съжаление не можем да обсъдим и ролята му, защото засега студиото не иска да издава подробности. Вместо това да чуем какво казват Мат Толмах („Columbia Pictures” и „Sony Pictures Entertainment”) и режисьора за най-новия си актьор.

Толмах: „Имахме късмет да привлечем някои от най-добрите актьори за ролите на злодеи във филмите за Спайдър-мен. Вълнуваме се, че ще продължим с Рис Ифанс. След като видяхме изпълнението му в предстоящия ни филм „Anonymous”, сме зашеметени от таланта му и смятаме, че е идеалният избор за ролята.”

Уеб: „Това, което отличава злодеите на Спайдър-мен, е сложните им отношения с Питър Паркър. Рис има невероятната способност да пресъздава едновременно топлота и ярост, което го прави идеалният избор.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *