Излязоха нови рекламни клипове на една от най-приятните изненади на миналата година – сериала на Amazon Prime „The Boys”. Първия трейлър се фокусира върху познатите герои и кръвопролитието, заради което се изкефихме на предишния сезон. Новите трейлъри обаче са просто цели сцени, представящи най-новото попълнение в Седморката – инфлуенсърката Стормфронт, и новия началник Стан Едгар.

Припомняме, че „The Boys” разказва историята за супергеройската група Седморката, които са най-известните хора на света, но всъщност почти всичките са изключително ужасни хора, срещу които се борят група ентусиасти без никакви суперсили, предвождани от Били Бучър, в чиято роля влиза Карл Ърбан в най-забавното превъплъщение, в което някога сме го гледали. Първият сезон ни зарадва много с интересните си герои, тематичните си нишки, но най-вече с абсолютно откачената си, високооктанова енергия и много, много насилие.

Вторият сезон несъмнено ще продължи тенденцията, както видяхме от първия трейлър, но и ще задълбочи конфликтите. Хоумлендър (Антъни Стар) със сигурност отново ще се опитва да наложи неподлежащ на въпроси терор, но вече ще срещне още повече съпротива, както отвън, така и отвътре. Новото попълнение Стормфронт (Ая Кеш, която доскоро гледахме в чудесния “You’re The Worst”), щом толкова обича социалните мрежи, със сигурност няма да се хареса на Хоумлендър, който държи най-много на тайните си.

Във втория клип пък, в който най-сетне виждаме малко повечко от Джанкарло Еспозито в ролята на Стан Едгар, става ясно, че Седморката няма никакво намерение да променя методиката си на действие – брутално ще избива всеки по пътя си. Едгар съвсем няма да е по-уравновесяващо присъствие от старата шефка, а напротив, готов е да изнудва американското правителство, за да постигне целите си.

Вижте го, а веднага след това ще откриете и нов постер.

the-boys-poster-20200702

В главните роли са Карл Ърбан, Джак Куейд, Антъни Стар, Лаз Алонзо, Карен Фукухара, Чейс Крауфорд, Доминик МакЕлигот, Томер Капон, Ерин Мориарти, Ая Кеш, Горан Вишнич и Джанкарло Еспозито. Сериалът е създаден от Ерик Крипки, който продължава като шоурънър, Еван Голдбърг и Сет Роугън са изпълнителни продуценти.

Вторият сезон на „The Boys” ще дебютира на 4 септември с цели три епизода, а след това ще продължи да излиза веднъж седмично.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *