Разбира се, всички сме затаили дъх в очакване да видим Ал Пачино в компанията на другите живи легенди Робърт Де Ниро и Джо Пеши в „The Irishman” на Мартин Скорсезе, но това не е единственият предстоящ проект с Пачино, който ни вълнува живо. С огромен интерес очакваме и „Hunters“ (доскоро известен като „The Hunt“), който бележи първото участие на големия актьор в класически сериал.

Припомняме, че „Hunters“ следва група ловци на нацисти в Ню Йорк през 1977 г., които са открили, че стотици представители на високите ешелони на националсоциализма живеят сред нас и планират да създадат Четвърти Райх на територията на САЩ. Еклектичните Ловци се отправят на кървава мисия да предотвратят новия план на нацистите за геноцид и да ги изправят пред правосъдието.

Според първоначалната информация Ал Пачино ще изпълнява ролята на ветеран сред Ловците, който става ментор на Джона Хайделбаум (Логан Лърман) – млад мъж, който, след като баба му е убита от тайнствен натрапник в апартамента им, се впуска да открие извършителя и така попада в мистериозната организация Hunters. Вижте един от най-важните уроци, които дава менторът: ликвидирането на нацисти не е убийство…

На този етап няма какво да коментираме. Единственото, което искаме да кажем, е, че ужасно се радваме, че напоследък виждаме Ал Пачино в толкова качествени и обещаващи проекти. Освен конкретния сериал и гореспоменатия „The Irishman”, нека не забравяме, че тази година го гледахме и в прекрасния „Имало едно време… в Холивуд“. Дано и в бъдеще го виждаме в повече подобни продукции.

Hunters“ е дело на Дейвид Уайл („Moonfall“), който е сценарист и шоурънър наравно с Ники Тоскано. Двамата са и изпълнителни продуценти, заедно с Джордан Пийл, който е основна движеща сила зад проекта. Режисьор е Алфонсо Гомес-Рехон („Collateral Beauty”, „Me and Earl and the Dying Girl”), чийто сериозно забавил се (заради скандала с Харви Уайнстийн) „The Current War“ ще видим на Киномания.

В ролите освен Ал Пачино и Логан Лърман ще видим Джерика Хинтън, Джош Раднор, Тиафани Буун, Грег Остин, Луис Озава Чангчиен, Карол Кейн, Соул Рубинек, Дилън Бейкър, Лен Олин и др.

Премиерата е предвидена за 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *