Накратко: щатската премиера на „Birdman” (или „The Unexpected Virtue of Ignorance”) на Алехандро Гонзалес Иняриту е само след няколко дни (как само ни се иска и ние да можем да го видим толкова скоро) и в тази връзка – в опит да достигнат до максимален брой зрители – Fox Searchlight засилват рекламата, представяйки няколко нови клипа от филма. Вижте ги.

В допълнение към клиповете може да видите и поредица любопитни графични постери, всеки от които е посветен на различен град.

„Birdman” разказва за актьор (Майкъл Кийтън), който буквално е преследван от образа си на супер-герой (ролята, което го е направила известен) и е на път да изгуби здравия си разум, опитвайки се да се върне в светлините на прожекторите с роля в пиеса на Бродуей, жонглирайки между семейството и кариерата си.

Режисьор на „Birdman” е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Майкъл Кийтън, Едуард Нортън, Ема Стоун, Наоми Уотс, Зак Галифанакис, Андреа Райсбъроу и Ейми Райън.

Премиерата на филма е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Пичове, а дали ще го пуснат на някой фестивал поне? Ограничен показ някакъв? Има ли информация?

  2. Отговорих си на въпроса 🙂 15 ноември, зала 1 на НДК, 19:00 часа 🙂

  3. Страхотен филм, във всяко едно отношение, но май в крайна сметка ще се окаже прекалено „малък“ (тоест не е на фона на Втората световна, робството и т. н. 🙂 ) за „Оскар“ (за най-добър филм де, за други може би има по-голям шанс). Но иначе много, много кинаджийски филм и директно си влиза в залата на славата.