event-3005018
Nazis, I hate these guys!

Като поредното доказателство, че последните години на малкия екран се случват неща, успешно конкуриращи се с (и често дори задминаващи) тези в киното, идва новината, разпространената от Deadline, че живата легенда Ал Пачино води преговори за присъединяване към подготвяния от Amazon сериал „The Hunt“, главната роля в който се изпълнява от Логан Лърман.

Ако всичко се нареди и Пачино подпише, „The Hunt“ ще отбележи първия път в кариерата на актьора, в който той участва в класически сериал – във филмографията си до момента, Пачино има няколко телевизионни филма, последният от които „Paterno”, и минисериали като „Angels in America”, но не и поредица, замислена в поне няколко сезона.

Вдъхновен от реални събития, „The Hunt“ следва група ловци на нацисти в Ню Йорк през 1977 г., които са открили, че стотици нацисти от високите ешелони живеят сред нас и планират да създадат Четвърти Райх на територията на САЩ. Еклектичните Ловци се отправят на кървава мисия да предотвратят новия план на нацистите за геноцид и да ги изправят пред правосъдието. По-конкретно, в центъра на историята е героят на Логан Лърман Джона Хайделбаум – млад мъж, който, след като баба му е убита от тайнствен натрапник в апартамента им, се впуска да открие извършителя и така попада в мистериозната организация The Hunt.  Ал Пачино ще изпълнява ролята на ветеран сред Ловците, който става ментор на Джона.

The Hunt“ е дело на Дейвид Уайл („Moonfall“), който е сценарист и шоурънър наравно с Ники Тоскано. Двамата са и изпълнителни продуценти, заедно с Джордан Пийл (напоследък този човек е навсякъде), който е основна движеща сила зад проекта. За режисурата се водят преговори с Алфонсо Гомес-Рехон („Collateral Beauty”, „Me and Earl and the Dying Girl”), чийто „The Current War“ все още не е видял бял свят, заради скандала с Харви Уайнстийн.

Ще следим развитието на нещата и ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. Сега му е паднало да овкусява гърнетата