The Deep Blue Sea

Разбира се, не става дума за онзи „Deep Blue Sea” – този, освен че има едно „The” в заглавието си, е британска драма, чието действие се развива през 50-те години на миналия век. Филмът получи доста добри ревюта на фестивала в Торонто (с акцент изпълнението на Рейчъл Вайс, която е в главната роля) и на всичкото отгоре е екранизация  по пиесата на Терънс Ратиган. С други думи, звучи точно по наш вкус.

И за да сме сигурни, че „The Deep Blue Sea” заслужава поне един поглед, Love Film представят приятен, макар и доста кратък тийзър трейлър. Единственото, което трябва да знаете е, че Рейчъл Вайс е в ролята на Хестър, която е разочарована от доста по-възрастния си съпруг и търси утеха в прегръдките на млад и чаровен пилот (да, прилича на Локи, но да не се втеляваме).

http://www.youtube.com/watch?v=zgnwGGmDiY4

Режисьор на „The Deep Blue Sea” е Терънс Дейвис, а в главните роли ще видим Рейчъл Вайс, Том Хидълстън и Саймън Ръсел Бийл.

Британската премиера е на 25 ноември и се очаква филмът да излезе по американските кина преди края на годината (навреме за разнообразни номинации и награди за Вайс).

The Deep Blue Sea

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много драма, много нещо напоследък…
    Тук моля да ми бъде позволено да се „втеля“, ‘щото кака Рейчъл я харесвам в „Agora“ и „The Fountain“, и май не мога да извикам друг ярък образ (по-бледички – дал господ!)
    така че – залагам на Том 😀

  2. Е как бе, а във „Вечният градинар“?
    Аз на нея съм и фен и в „Мумията“, много и отива ролята на кукундрела. 🙂 🙂