Странни са кинаджийските пътища (и пътеки) – както бяхме обявили, че „Nailed” май няма да съществува, така сега вече е ясно, че Дейвид О. Ръсел си е довършил проекта (или продуцентите му са действали скоростно зад гърба му) и го е прекръстил „Accidental Love”. Филмът е монтиран и даже съвсем скоро се очаква да бъде разпространен.

За да не се чудите излишно, в „Accidental Love” се разказва за сервитьорка (Джесика Бийл), която по случайност получава пирон в черепа/мозъка си. Срещата й с посредствен, но влюбчив политик (Джейк Джиленхол) води до популяризиране на случая и до… „внезапна любов”.

Дали ще е комедиен фарс (за което наТвърдва музиката в трейлъра!) или ще е сладникава любовна история, в която актьорските качества на Джейк Джиленхол и Джеймс Марсдън и физическите дадености на Джесика Бийл (отново) ще бъдат пропилени, няма особено значение. Внимателно се вглеждахме да открием положителни качества, каквито би трябвало да има филм на режисьор като Дейвид О. Ръсел, но освен „титулната” снимка (и тази която ви се появява преди да заредите за гледане трейлъра) нищо друго не открихме…

Все пак сме на мнение, че трябва да дадем шанс на Ръсел и екипа му, особено след перипетиите пред реализирането на този филм – той е заснет през далечната 2008 година, продуцентите го взимат и го „харизват” на друг режисьор (Стивън Грийн?!), – а реакциите на зрителите при „пробните” прожекции се оказват решаващи при определянето на цялостния тон и как точно ще се „таргетира”. Иска ни се обаче да видим – и тогава да произнесем „присъдата”, а не да сипем предварително „трейлърни” квалификации… Какъвто и да е резултатът обаче, не вярваме да повлияе на мнението ни за качествата на Ръсел.

И – btw – може ли да има толкова (ама толкова!) безмислено грозен плакат?!

плакат

Режисьор на „Accidental Love” е Дейвид О. Ръсел, а в актьорския екип освен Джесика Бийл, Джейк Джиленхол и Джеймс Марсдън са и Катрин Кийнър, Трейси Морган, Пол Рубенс и Джеймс Бролин.

Премиерата във VOD-платформата е предвидена за 10 февруари, а на кино ще може да бъде видян от 20 февруари 2015 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Относно плаката – http://www.imdb.com/media/rm3937901824/tt0356721?ref_=tt_ov_i 🙂

    А що се отнася до самия филм – имам предчувствието, че – ако не друго – Дейвид О. Ръсел пак е изцедил актьорите си на 120 % (като хвърлени усилия и енергия). Дали обаче в положителна или отрицателна посока – предстои да разберем.

  2. IСветле, заслужи си аплодисментите … още преди да прочета новината и да изгледам трейлъра, си бях наумил да отразя престъпното пренебрегване на „титулния” трейлърен кадър в новината 😀 … повече няма да се съмнявам в добрия ти вкус 😛

  3. Ако този филм прилича и по друг белег (освен плаката) на лайното „I Heart Huckabees“, значи ще suck-ва здраво! Жалкия опит за екзистенциална комедия на О. Ръсел от 2004 беше as bad as it fuckin gets във всеки смисъл. Но, пък от друга страна имаме и великите „Трима краля“ и „Американска схема“, заради които сега няма да се настройвам с предварителни негативни очаквания.

  4. Зле, посредствен, чийзи, предвидим, безвкусен, гледан.
    И те така 🙂