едгар райт
Едгар Райт

В „Операцията” никога не сме криели това, че Едгар Райт ни е истински любимец, затова бяхме страшно развълнувани, когато научихме, че един от любимите ни режисьори се е заел с нов филм, който ще представлява психологически хорър-трилър. Вълнението ни се удвои, когато излезе информацията, че в новия филм на Райт „Last Night in Soho“ ще участва актрисата Аня Тейлър-Джой, а появата на първата снимка от филма преди няколко дни се превърна в повод за поредната ни радост.

Въпреки че за първи път говорихме за проекта в началото на годината, все още подробности около сценария липсват, затова ще ви припомним това, което знаем на този етап. Сценарият е дело на Едгар Райт и Кристи Уилсън-Кеърнс и е повлиян от „Don’t Look Now“ на Никълъс Роуг и „Repulsion“ на Роман Полански. Ако сте запознати с работата на Райт, тази информация няма да ви изненада, но все пак е важно да споделим, че жанрово „Last Night in Soho“ се различава драстично от предишните му филми и това го прави изключително интересен за нас, феновете.

Ето и първия кадър от проекта.

last-night-in-soho-20190902

Едгар Райт сподели първата снимка от филма в личния си профил в Twitter, като постът беше придружен от текст, който гласи, че основният екип на филма е приключил работа по продукцията. На кадъра можем да видим Томасин Макензи и макар самата тя да е със страховита визия, съдейки по изражението ѝ, това, което седи пред нея, е дори по-страшно. Определено снимката успя допълнително да засили интереса ни, който и без това е в голямо количество, и нямаме търпение да видим малко повече от този силно очакван от нас проект.

Освен Макензи, както вече споменахме, на екрана ще видим и Аня Тейлър-Джой, а отделно наскоро научихме, че към каста се присъединяват Терънс Стамп, Мат Смит, Даяна Риг и др. По-рано през месец август стана известно, че премиерата на филма ще бъде на 25 септември 2020, така че има едва една година, докато филмът излезе на големия екран.
А докато чакаме каквато и да е информация за сюжета и по-богат поглед към „Last Night in Soho“, можем да се насладим на няколко кадъра зад кулисите и един ранен тийзър постер.

D7ZZ3vVWkAAuems edgar-wright-last-night-in-soho-set edgar-wright-last-night-in-soho-monitors

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *