Независимо от това, че „Венъм“ не успя да се хареса нито на критиците, нито на по-голямата част от масовата аудитория, филмът успя да направи немалко пари, а именно 850+ милиона долара. Всички знаем, че в днешно време това е достатъчно добър мотив да се започне работа по продължение, затова хич не сме изненадани, че най-вероятно догодина през октомври на големия екран ще се прожектира „Венъм 2” („Venom 2”). И тъй като времето неусетно лети, съвсем очаквано получихме първи новини около продължението на Sony.

Това, което знаем още от самото начало, когато чухме за готвенето на продължение, е, че Том Харди ще се завърне в главната роля, но от няколко дни насам се появиха и първите новини (слухове) кой може да режисира проекта. Това, което можем да заявим засега със сигурност, е, че Рубин Флайшър няма да режисира втората част на филма, а най-логичната причина е работата му по „Zombieland: Double Tap“, за който съвсем наскоро получихме първи трейлър и плакат.

andy-serkis-20190729

Източниците на Variety споделят, че на срещата за търсене на режисьор, който да поеме проекта, са присъствали Анди Съркис, чиято последна режисьорска работа бе „Mowgli”, който бе излъчен в Netflix. Освен него другите присъствали са Травис Найт, който седи зад един от най-обичаните филми от франчайза на Трансформърите, а именно „Бъмбълби”, а третият режисьор, за който се говори, че е бил там, е Рупърт Уайът, чийто най-известен филм остава „Възходът на планетата на маймуните”. Все пак сме длъжни да уточним, че присъствието на тримата режисьори не означава, че някой от тях със сигурност ще поеме проекта.

woody-harrelson-carnage

Засега това, което можем да кажем със сигурност, е, че Том Харди се завръща в ролята на Еди Брок, а Кели Марсел е сценарист и на втората част на филма. Припомняме и това, че в последните минути получихме камео от Уди Харелсън като Клитъс Касиди по-познат като Карнидж, затова няма да се изненадаме, ако историята тръгне в тази посока и е центрирана около героя на Харелсън.

Повече информация засега нямаме, но обещаваме да ви държим в течение с всичко около предстоящото продължение на „Венъм” .

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *