Режисьорското дуо Джъстин Бенсън и Арън Мурхед („The Endless”, „Synchronic”) са инди режисьори, които са в забележителен възход. След като успяха да зарадват почитателите на ужаса и фантастиката с няколко доста интересни проекта, колкото и съмнителни да са финалните резултати, те навлязоха и в света на комерсиалната телевизия с първите епизоди на „Moon Knight”. Работата им явно се е харесала на големите клечки в Дисни, защото те ще са основната движеща сила зад новия, втори сезон на „Loki”.

Преди обаче да се върнат към необятната вселена на MCU, Бенсън и Мурхед са решили да поддържат ума и уменията си на ниво с поредната, съвсем в техен стил, фантастика, която да кара зрителите да се чешат недоумяващо по главите. Новият им филм „Something in the Dirt” е заснет по време на пандемията и самите режисьори влизат в главните роли.

Вижте рекламата, която се появи през изминалите дни:

Специфичния стил от „The Endless” на двамата режисьори си личи и тук. „Something in the Dirt” вече направи своята премиера още през януари месец по време на фестивала в Сънданс и ревютата му са повече от положителни. Като рожба на пандемията, той е по-камерен и с ограничен бюджет, но това не му пречи да бъде едновременно забавен и мрачен, без това да се отразява на атмосфера и декорите.

В добавка ви предлагаме официалния синопсис, а веднага след него ще откриете един ранен тийзър трейлър на филма и два плаката.

Леви е успял да си намери апартамент без наем, което е невиждано за Холивуд Хилс. Той използва времето и възможността, за да разреши всичките си проблеми и да избяга от Лос Анджелис. Бързо успява да завърже приятелство със своя нов съсед Джон, с когото си разменят истории като стари приятели под искрящото, изпълнено с дим, небе на града. Малко след своята среща, двамата стават свидетели на нещо невъзможно в един от апартаментите. Първоначално те са уплашени, но бързо осъзнават, че това може да промени живота им и да му придаде цел. Мислейки за парите, които ще изкарат, двамата ексцентрици се заемат да докажат съществуването на свръхестественото.

 

something_in_the_dirt_xlg something_in_the_dirt_ver2_xlg

Джъстин Бенсън и Арън Мурхед са едновременно режисьори, изпълнители на главните роли и монтажисти на „Something in the Dirt”. Бенсън също така е сценарист, а Мурхед оператор.

Филмът се очаква да се появи по кината на 4 ноември тази година под логото на XYZ Films.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *