SY1000_SX1500_AL_

Половин година измина, откакто получихме първия своеобразен поглед към очакваното цяло десетилетие кино продължение (защото имаше един телевизионен сериал, за който не искаме да се сещаме) на изключително приятната и успешна зомби комедия „Zombieland”. Както вече знаем, новият филм е озаглавен „Zombieland: Double Tap“ (по името на второто правило за оцеляване в ситуация на зомби апокалипсис) и в него се завръща оригиналният творчески екип в лицето на сценаристите Рет Рийз и Пол Уърник (към тях се присъединява и Дейвид Калахам), режисьора Рубин Флайшър и актьорите Джеси Айзенбърг, Ема Стоун, Уди Харелсън и Абигейл Бреслин.

Според официалната информация действието на „Zombieland: Double Tap“ се развива около Белия дом и (широката) околия, като познатите ни герои ще се срещнат с нови колоритни оцелели (сред тях са героите на новите попълнения Аван Джогия, Зоуи Дойч и Розарио Доусън) и трябва да се справят с много нови видове зомбита, които са еволюирали през изминалото време от първия филм (режисьорът Флайшър ги нарича „T-800 зомбита, които са по-силни, бързи и трудни за убиване“). Но най-вече, те трябва да се изправят пред промените в тяхното импровизирано семейство.

Вижте каква форма придобива това в първия трейлър.

Страшно харесваме първия филм, но имаме сериозни притеснения за „Zombieland: Double Tap“. В трейлъра виждаме доста от елементите, които направиха „Zombieland” толкова специален, но цялостното ни усещане е за нещо, което се случва насила. Просто нахвърляни същите неща с щипка нова подправка с надежда „магията“ да се случи отново. Но това е все едно да нахвърляме елементите, които се съдържат в телата ни, и да кажем „ето човека“. Рубин Флайшър опита да направи същото няколко пъти с други свои филми, но нито един от тях не се получи.

Надяваме се обаче да грешим, защото искаме „Zombieland: Double Tap“ да ни изкефи и да се позабавляваме по начина, по който го направихме преди десет години.

MV5BMzdjYmIwZjMtMTM2Ny00MWQ4LWEwYTEtYjViZTU4YzIzNmU4XkEyXkFqcGdeQXVyNjg2NjQwMDQ@._V1_SY1000_SX1500_AL_

MV5BNjAxODIzY2QtNzM5Ni00OGNjLTk3ZWUtYmMwZGI3ZGMwNDU2XkEyXkFqcGdeQXVyNjg2NjQwMDQ@._V1_SY1000_SX1500_AL_

zombieland_double_tap_xlg

MV5BOTk5Y2ZhZjItOWMyMS00MmYyLWEzNWMtY2E0ZjgxOTNmNzkxXkEyXkFqcGdeQXVyNjg2NjQwMDQ@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_

MV5BM2IyY2VkY2YtOGI2NS00NWE0LWEzNDMtZTI0MjQ3ZTZjYjY4XkEyXkFqcGdeQXVyNTAzNzgwNTg@._V1_

Режисьор на „Zombieland: Double Tap“ е Рубин Флайшър („Zombieland“, „Гангстерски отдел“, „Венъм“), а сценарият е дело на Рет Рийз и Пол Уърник („Zombieland“, „Дедпул“), както и Дейвид Калахам („The Expendables“). В ролите са Джеси Айзенбърг, Ема Стоун, Уди Харелсън, Абигейл Бреслин, Аван Джогия, Зоуи Дойч, Розарио Доусън и др.

Премиерата е на 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments