Scouts Guide To The Zombie Apocalypse

Тук наваксваме с един проект, на който сме хвърлили око отдавана (причината беше сладураната Сара Дюмон), но в последно време пренебрегвахме новинарски. То не че е имало и кой знае какви интересни неща за отбелязване, но все пак.

Става въпрос за хорър-комедията „Scouts vs Zombies”, която вече се казва „Scouts Guide To The Zombie Apocalypse”. Филмът разказва за трима отколешни приятели скаути, които – след като тяхното спокойно градче е опустошено от зомби нашествие – обединяват сили с badass сервитьорка и формират най-нетипичния отбор герои. Те ще се борят за „значката на всички значки”, впрягайки всичките си скаутски умения, за да спасят човечеството от живите мъртви.

Вижте за какво точно иде реч в няколко промо-клипчета, които леко ни напомнят за „парвилата” в „Zombieland”. Което не ги прави по-малко забавни.

Истински добрите хорър-комедии са доста малко на брой, а добрите зомби-хорър-комедии са дори още по-голяма рядкост. На този етап е много рано да съдим дали „Scouts Guide To The Zombie Apocalypse” ще е една от тях, но лично ние смятаме, че има шанс. Припомняме, че сценарият на филма получи добри отзиви, докато циркулираше из Холивуд, търсейки си студио за подкрепа.

Вижте и „хитрия” тийзър постер.

Scouts Guide To The Zombie Apocalypse

Режисьор на „Scouts Guide To The Zombie Apocalypse” е Кристофър Ландън („Paranormal Activity: The Marked Ones”), а в ролите са Тай Шеридън, Джоуи Морган, Логън Милър, Холстън Сейдж, Сара Дюмон, Патрик Шварценегер, Дейвид Кехнър, Клорис Лийчман и др.

Премиерата е 30 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *