винс вон и мел гибсън

We have the skills and the right to acquire proper compensation.

Преди няколко седмици, малко след като видяхме първия трейлър на „The Professor and the Madman“, в нета изтекоха и първи кадри от още един филм с участието на Мел Гибсън, който очакваме с огромен интерес – „Dragged Across Concrete” на режисьора и сценарист (който също така е писател, оператор и музикант) на „Bone Tomahawk“ и „Brawl In Cell Block 99С. Крейг Залър. Кадрите обаче не бяха официални и бързо бяха блокирани, но стана ясно, че първият истински трейлър е на път и ето, че той най-накрая е факт.

Припомняме, че освен Мел Гибсън в „Dragged Across Concrete” участва и Винс Вон, като двамата влизат в ролите на възрастния полицай Брет Риджман и лесно избухливия му по-млад партньор Антъни Лорасети (Вон), които се оказват отстранени от служба, когато видео на неконвенционалните им методи на работа попада в медиите. Без пари и други опции, двамата се обръщат към подземния свят, откъдето се надяват да вземат това, което им принадлежи. Но там, в сенките, откриват повече, отколкото им се иска…

Вижте трейлъра.

Прочетохме един куп реакции към този трейлър (реално тийзър), включващи оплаквания за „отвратителния“ Мел Гибсън, гадните бели полицаи, които смятат, че системата им дължи нещо, и С. Крейг Залър, който си позволява да не разглежда проблемите политически, а просто да разказва историята си. На всичкото отгоре щяло да има и насилие. Тц-тц-тц!

Въобще няма да си правим труда да адресираме подобни малоумни коментари. Смятаме, че самият Залър, който за наше съжаление споделя, че „Dragged Across Concrete” ще е „по-малко кървав“ от предишните му два филма, го е обяснил добре в едно от предишните си интервюта:

Доста по-интересно е да пишеш за хора, които са из целия спектър и имат различни гледни точки… не да представяш кой е „прав“ и кой „крив“, а може би добри хора, които правят лоши неща, и лоши хора, които опитват да правят добри неща, за да подобрят себе си.

Като големи фенове на С. Крейг Залър, както и на Мел Гибсън и Винс Вон, очакваме „Dragged Across Concrete” с огромен интерес и се надяваме да е на нивото на „Bone Tomahawk“ и „Brawl In Cell Block 99“, а за финал ви предлагаме споменатия по-горе изтекъл неофициален трейлър (който, между другото, ни харесва повече), както и един нов постер.

https://www.youtube.com/watch?v=LPYY7M-YQPs

плакт

Режисьор и сценарист на „Dragged Across Concrete” е С. Крейг Залър, („Bone Tomahawk“, „Brawl In Cell Block 99“). В ролите, освен Мел Гибсън и Винс Вон, ще видим още Тори Китълс, Майкъл Джей Уайт, Дженифър Карпентър, Лори Холдън, Фред Маламед, Удо Кир, Томас Кречман, Дон Джонсън и др.

Премиерата е 22 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Brawl In Cell Block 99 беше изключително вкусен! Надявам се и този да е така 🙂