Миналата седмица тема номер едно около „Suicide Squad” на Дейвид Ейър бяха обявените „масивни” преснимания, които, според слуховете, са директен резултат от (относителния) финансов неуспех на „прекалено мрачния” „Батман срещу Супермен” и целта им е да направят филма по-„fun”. Тези слухове бяха отречени многократно и стана ясно, че става дума за съвсем нормални допълнителни снимачни дни (почти всички големи проекти имат такива и имат специални пера, заложени в бюджета), като и че техният фокус е екшънът, а не забавата.

Допълнително доказателство, че „Suicide Squad” е достатъчно „fun”, е и най-новият пълен трейлър на филма, който бе разпространен от Warner вчера вечерта, по време на връчването на филмовите награди на MТV.

https://www.youtube.com/watch?v=HWvzhfI4SuM

Харесва ни, че са отбелязани импликациите от присъствието на Супермен във вселената. Доколкото разбираме, той е една от основните причини (поводи) за сформирането на Самоубийствения отряд. Чудим се обаче кога точно ще се развива действието на филма, преди или след това на „Батман срещу Супермен”. Лично ние залагаме и на двете – и преди, и след, като присъствието на Батман ни се вижда като „преди”. Оставаме с впечатление, че той е замесен в превръщането на д-р Харлейн Куинзел в Харли Куин. Но ще оставим тук да коментират по-запознатите с историята.

Иначе, след този трейлър, който не бихме казали, че ни харесва повече от предишните, запазваме положителното си отношение към проекта (без да сме свръхентусиазирани) и се надяваме да получим наистина качествен и различен комиксов филм. Предпоставките са налице.

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

31 Comments

  1. Още миналата година плъзнаха слухове, че действието ще се развива м/у „Човек от стомана“ и „Батман срещу Супермен“. Само дано не се окаже верен другият слух, че Жокера е бил помощник на Батман в миналото, щото и без това много „изцапаха гащите“ с BvS.

  2. Действието се развива след Batman v Superman. Беше потвърдено преди известно време. А ето и отговора на самия Ейър относно добавянето на нови „fun“ сцени :

    David Ayer ‏@DavidAyerMovies 31m31 minutes ago
    #SuicideSquad “reshoots for humor” is silly. When a studio loves your movie and asks what else you want, go for it! #ThanksWB #moreaction

  3. Е, за чии хуй се страхуват от Супермена, като действието се развива след „Dawn of justice“!? Нали умрЕ, погребаха го, ядоха жито, а още ги е страх от него… 😀 Страхотни неграмотници са се захванали с вселената на DC, жалко.

    1. „What if Superman had decided to… “ – ключова дума „HAD“.

    2. Абе кво му обясняваш очевидни неща на тоя 😀

    3. Forced continuity is forced.

      Кой от тези тъпири може да спре Супермен??

    4. @uzumaki

      Да те гняса „тоя“ и Даниел Льо Боя 🙂

    5. Чакай, че майка ти се оказа ебати креватното съкровище. Още дишам тежко, а тя храносмила.

    6. Дишаш тежко, щото по подобие на баща ти, и ти са чекнеш връз конски уйове. Ке пикам на майки ти у СПИНозната устенца, тумор.

    7. Tи верно ли тръгна нефелно да ми се обясняваш бе, жалко oбидчиво пишленце селско 😀

    8. Отличен пример за критиците на BvS и DC като цяло. Мислиш си, че просто не са схванали нещо и се опитваш да им обясниш, пък те са си просто изпълнении със злоба.

    9. Кой си ти, че да ти се обяснявам, бе, копрофил. Нищо, че беше в бнт, пак си оставаш разпрано курве (като леля ти).

    10. Хаха, каква си мозъчно безсилна амеба само 😀

    11. Страшен жалкар си, чикибоец. Амебата я виждаш в огледалото.

    12. Още ли ти държи влага бе, селски аборт 😀 Яко.

    13. Държи влага на баща ти разпрания дирник, че са не спира да поема уйове. 🙂

    14. Ахахаха, още се сещаш за мен – мислех, че само майка ти дори като е с пълна уста моли за още, но явно е семейна черта.

  4. Опасна е Харли с този Lucky You татус. А Жокера според мен ще разцепи просто., нямам съмнения.

    Дринов, напълно съм съгласен с теб за пресниманията. Дори филми като The Winter Soldier, който беше приет много добре, си снимаше и преснимаше сцени до самия край. На Suicide Squad му остават още почти 5 месеца до премиера, та можем да сме сигурни, че още много снимки и post-production работа ще се върши.

    Аз съм сигурен, че критиците ще намерят за какво да се хванат отново. Толкова е модерно да се плюе по DC, че все ще измислят нещо. „Жокера не бил мечтания им жокер.“, „Харли не била като в комиксите..“, „Филма бил прекалено забавен за филм с Жокера“… все ще има злоба.

    Много хора сравняват проекта с Guardians of the Galaxy, но разликата според мен е, че тук има персонажи за които публиката има много специфични изисквания. В Пазителите нямаше нито един особено известен персонаж, но тук с Жокера, Харли и Батман…

  5. Бай дъ уей, май днес би трябвало да започнат снимките на първия „Justice League“. 🙂

  6. Скучни, неразличими персонажи. Визуално скучни суперсили. В диалога няма нищо особено, екшънът е постен.

    „Look @ me, I’m so EDGY!“.

    Иска ми се да бъда опроверган.

    P.S. Уил Смит много ме вади от филма.

  7. Нека да е мрачен. Лично на мен започна да ми омръзва от шаренийките на Марвел. Надявам се „Justice League“ да много ама много мрачен и убийствено як филм. Ако DC започнат да правят филмите си по шаренки и по fun като Марвел това ще е голяма грешка.

  8. Всички се съсипаха да плюят BvS, към когото и без това нямах очаквания, пък той ми хареса.
    SS от друга страна очаквах супер много, ама тоя трейлър ми е нещо……meh

  9. Витаят некви слухове за соло Харли Куин филм с Маргото, с гост други фимейл злодеи…..а дано НЕ

    1. Маргото като Марго, и като Харли ще я чукам до пълна парализа, ама не ми се гледа филм с второстепенни фимейл злодейки

  10. И аз, върлия оптимист, все още се надявам, че Джай Кортни ще направи супер роля като Капитан Бумеранг 😀