[table id=5 /]

“Сблъсъкът на титаните” очаквано заема първата позиция и у нас с впечатляващите 455 644 лева. По всичко изглежда, че 3D манията ни тресе и нас и по-голямата цена на билетите си казва своето. Освен ако не се случи някакво чудо, „Титаните” имат шанс да се превърнат в петия едномилионник за изминалата година, считано от днес.

На второ място с 49,400 лв. пада победителят от миналата седмица „Как да си дресираш дракон”, който отбелязва спад с 60%. Трябва да се отбележи обаче, че миналият уикенд беше по-дълъг и неговият спад, като и този на повечето филми в класацията е обясним. Също така, трябва да имаме предвид, че филмът е загубил голяма част от 3D прожекциите си, за да направи място на „Титаните”. По-всичко изглежда обаче, че приходите на филма у нас няма да са толкова големи, колкото навсякъде другаде по света.

На трето място откриваме „Отстреляй бившата”, чиито общи приходи достигнаха 261,972 лв. В светлината на неговите качества и представянето на филми като „Зелена зона”, „Бруклински стражи” или пък „Храна за душата”, това ни изглежда като истинско престъпление.

Тази седмица „Алиса в Страната на чудесата” касира 24,066 лв., което му стига за четвъртото място, а общите приходи възлизат на 1,204,821 лева. Това е повече от отлична сума, стига да не се сравнява с успеха на „Ледена епоха 3” или „Аватар”.

Топ 5 закръгля „Мъжете, които се взират в кози”, който успява да подобри приходите си от миналата седмица, но като цяло 66,758 лв., които е събрал дотук са определено разочароващи.
Единственото друго ново заглавие тази седмица е „Град Паника”, който дебютира почти незабелязано на 18 място с 1,154 лева.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *