сорентино
Паоло Сорентино

Има няколко заглавия, които предстои да видим тази година с участие на неустоимия мистър Джуд Лоу: като поп драмата „Vox Lux” на Брейди Корбетс с Натали Портман и първото му включване в комикс вселената с изглеждащият невдъхновяващо „Капитан Марвел“. Но ролята, в която сме най-нетърпеливи да го видим, е друга.

Точно така. Става дума за „The New Pope“ и за Лени Белардо! Или Папа Пий XIII. Но това не е съвсем сигурно… Както вече ви информирахме Паоло Сорентино работи по продължение на хитовия сериал, чието заглавие „The Young Pope“ се трансформира в „The New Pope“ и ще режисира всичките осем епизода. Сценарият е дело на Сорентино, Умберто Кантарело и Стефано Бисес.

От първия официален кадър ще доловите дяволитата усмивка на Лени, което ни подсказва, че „The New Pope“ е директно продължение на първи сезон.

джуд лоу и джон малкович

Припомняме, че съдбата на Лени остана двусмислена в края на първи сезон и дори се носеха слухове, че сериалът ще продължи без участието на Лоу. Слуховете са, че този път Джон Малколвич ще бъде във водещата роля. Възможно ли е Джуд Лоу да бъде божието привидение?

В актьорския състав си остават Силвио Орландо, Хавиер Камара, Сесил дьо Франс, Лудивин Сание и Маурицио Ломбарди, а нови попълнения са Хенри Гудман, Улрих Томсен, Марк Иванир и Масимо Гини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *