Кой е забравил, че преди да го видим отново колко е „железен” , ще имаме удоволствието – какво ти, направо щастието – да се срещнем с Робърт Дауни-син в ролята на най-известния детектив в света?

Отново режисиран от Гай Ричи, отново в компанията на Джъд Лоу като Уотсън, очарователният образ на Шерлок Холмс ще завладее предпразнично киносалоните в края на декември. Но вместо да ни подсетят как ще мерят силата на погледа си с Мориарти на Джаред Харис и Сим на Нуми Рапас, в поредния плакат на филма двамата неразделни приятели са впили очи един в друг – очевидно отвъд Ла Манша (на фона се открояват конструкциите на Биг Бен и Айфеловата кула). „Шерлок Холмс: Игра на сенки” притежава поне още един неустоим магнит за нас – присъствието на Майкрофт Холмс, в чиято роля просто си умираме да видим мистър Стивън Фрай. Само след два месеца…

„Шерлок Холмс: Игра на сенки” - плакат

„Шерлок Холмс: Игра на сенки” - плакат

Шерлок Холмс винаги е бил най-умният човек в стаята… до този момент. Има нов криминален гений – професор Мориарти (Джаред Харис) – и не само неговият ум е равен на този на Холмс, но липсата на съвест и капацитетът му да върши зло в действителност му дават предимство пред известния детектив.

Режисьор на „Шерлок Холмс: Игра на сенки” („Sherlock Holmes: A Game of Shadows”) отново е Гай Ричи, а в ролите са Робърт Дауни-син, Джуд Лоу, Нуми Рапас, Джаред Харис, Стивън Фрай, Еди Марсан, Кели Райли и, евентуално, Рейчъл Макадамс.

Премиерата в България е 23 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Холмс с Маузер. Много добре . Даже отлично. Останах приятно впечатлен от първата част. Което означава че ще поема и втората.

  2. Не знам, ама плакатите са ужасни. Предните, които също не бяха особено вълнуващи, изглеждаха по-добре. Но е готино, като си открива човек нещица в тях, които го вълнуват. 🙂 🙂