тид филипс
Тод Филипс

Винаги горещо сме приветствали творците, които разпространяват официален поглед към филмите си (особено ако са високопрофилни проекти, които привличат вниманието на адски много фенове), преди в нета да изтекат поредица кофти неофициални кадри, които обикновено нямат много общо с крайния резултат, който виждаме в кината, и само развалят впечатлението.

По тази линия е тръгнал и режисьорът Тод Филипс, който използва своя Instagram акаунт, за да представи първата официална снимка на Хоакин Филипс в ролята на Жокера в предстоящия, обещаващ „по-мрачна и реалистична“ версия на емблематичния архизлодей „Joker“. При това снимката идва точно навреме, защото вече плъзнаха папарашки кадри от снимачната площадка.

За съжаление, Хоакин Финикс не е с емблематичния грим и костюм на Жокера (не сме сигурни дали въобще ще ги има в тази версия), но пък за сметка на това научаваме името му, което е… Артър (Артър Флек, ако може да се вярва на  That Hashtag Show).

хоакин финикс като жокера

Това ни изглежда като кадър от „Inherent Vice“, където Финикс играеше доста голям кретен. Външният му вид се връзва с предварителната информация, която имаме за филма, а именно, че „Joker“ ще бъде в стила на „Кралят на комедията“, а Артър ще бъде намиращ се в не особено добър момент от живота си комик от 80-те, който след като многократно се проваля пред публика, се превръща в престъпния клоун-принц.

Надяваме се, ако все пак Хоакин Финикс има някакъв грим, напомнящ класическия вариант на образа на Жокера, скоро да го видим и него на някоя официална снимка, а не на някой папарашки кадър, като тези, които споменахме по-горе и ако имате желание, може да видите тук:

joaquin-phoenix-the-joker-movie-01 joaquin-phoenix-the-joker-movie-02 joaquin-phoenix-the-joker-movie-03 joaquin-phoenix-the-joker-movie-12 joaquin-phoenix-the-joker-movie-04

В очакване сме на още снимки от „Joker“, но на този етап ни се иска да знаем още малко подробности за филма – какво, защо… Днес той не принадлежи към вселената на „Отряд самоубийци“ „Батман срещу Супермен“, „Аквамен“ и т.н., но не се знае утре какво ще излезе като информация. Warner през ден мислят тъпотии.

Припомняме, че освен Хоакин Финикс, с роли в „Joker“ („Жокера“) ще видим Зази Бийтс, Марк Мерин, Франсис Конрой и Робърт Де Ниро (Алек Болдуин се отказа своевременно). Режисьор е Тод Филипс („Последният ергенски запой“, „В голямата игра”), който е и сценарист заедно със Скот Силвър („The Fighter”).

Снимките на филма текат в момента, а премиерата е предвидена за 4 октомври 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Клоунът мяза на градинарят от True Detective. Ако не друго, снимките ми върнаха приятни спомени.

  2. Представяте ли си какво ще се случи само, ако се окаже провал?

  3. Няма да е провал – аз вече му вярвам – а това е достатъчно за успеха –