Такааа, беше време за „червен” трейлър! Или по-скоро е сложен за привличане на вниманието?! Защото не видяхме/чухме кой знае какви неща, които да се различават (съществено) от вече познатите ни трейлъри на „Kingsman: The Secret Service”. Ама може ушите ни да са привикнали да ги гали „бритиш инглиш”, и затова да не обръщаме особено внимание… Трейлърът е може би най-добрия за момента, тъй че – enjoy!

Колкото повече наближава премиерата на „Kingsman: The Secret Service”, може би ще става все по-интензивна рекламната кампания. Ние все си мислим, че не може да се сетим за още нещо, което да се пуска като „заглавичкване” на народонаселението, ала ето как изникват… неща. Като например – един официален международен трейлър, с арабски и френски субтитри (монтиран от предишните версии), featurette с по няколко думи от разни важни хора във филма и едноминутни срещи с петима от (очевидно) най-важните персонажи.

http://www.youtube.com/watch?v=A_mW4wI09u0

http://www.youtube.com/watch?v=-r-0RAM0hrA

http://www.youtube.com/watch?v=WS5iit7-Ziw

http://www.youtube.com/watch?v=uzmCE4P9eKc

Дебютът на „червения” трейлър е бил заедно с излъчването на заключителния епизод от пооредицата „Sons of Anarchy”. Идеята за „Kingsman” е на Матю Вон, който привлича за съавтор Джейн Голдман, а в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс.

Kingsman: The Secret Service” разказва за тайна шпионска организация, която вербува обещаващи улични хлапета със суров потенциал за своята тренировъчна програма, точно когато над света възниква страховита заплаха, създадена от побъркан технологичен гений (Do I look like I give a fuck?!). Може би с нея ще трябва да се справят младите шпиончета…

Ролите са разпределени между страхотни актьори като Колин Фърт, Самюел Л.Джаксън, Майкъл Кейн, Марк Стронг, Джак Дейвънпорт и Марк Хамил. Най-важният елемент в „набора” от младежи е Тейрън Еджертън.

Премиерата на „Kingsman: The Secret Service” във Великобритания е на 29 януари 2015, у нас ще го видим на 5 февруари, а в Щатите ще излезе на екран на 13 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. WOW!!! Това ще да е задължително. Изглежда супер яко, дано да е направено и на ниво. Изглежда супер интересно и доста свежарско 🙂
    Гледането задължително!
    Да не говорим и какъв огромен набор от кастинг има със все имена от световна класа и доказано майсторство.
    Самюел Джаскън просто кърти мивки отвсякъде!