"Тор"

След първия трейлър и не особено грабващия „Super Bowl” спот, сега идва ред и на истински, подробен, 2 минути и половина кинотрейлър на „Тор”, но вместо неконтролируемо вълнение, ние изпитваме по-скоро смесени чувства и най-доброто, което можем да кажем е „нищо не ни дразни”. Не е много, но пак е по-добре от средностатистическия коментар в нета.

Като че ли основното ни притеснение е, че това все пак е поредната „origin story” и има сериозна опасност да прекараме първата половина от филма леко отегчени. От това, което виждаме в трейлъра, не сме сигурни, че шегиците и сприятеляването между бога на гръмотевиците и местните човеци ще стоят добре на екрана. Разбира се, това е само трейлър и филмът може да прелива от така наречената химия. Дано. А на тези, които се опасяват, че третата част ще има прекалено много CG-ефекти и екшън, ще кажем само „това да е проблемът”!

Е, поне нашият изглежда супер. Не, не Тор – той е абсурдно плашило. The Destroyer…

Филмът проследява божествения Тор (Крис Хемсуърт) – могъщ, но арогантен воин, чиито безразсъдни действия разпалват древна война. Тор е прогонен на Земята от баща си Один (Антъни Хопкинс) и е принуден да живее сред хората. На Земята Тор среща Джейн Фостър (Натали Портмън), млад учен със сериозен (невиждан) ефект над него, тъй като се превръща в първата му любов. Тук е и мястото, където Тор научава какво наистина означава да си герой, когато се изправя срещу злите сили на Асгард, изпратени да ни унищожат.

Освен Крис Хемсуърт, Антъни Хопкинс и Натали Портмън в останалите роли ще видим Рене Русо, Стелан Скарсгард, Кларк Грег, Том Хидълстън, Джейми Алексaндър, Кат Денингс, Рей Стивънсън, Идрис Елба, Колм Фиор, Таданобу Асано и Джош Далас.

Режисьор е Кенет Брана, а премиерата е насрочена за 6 май 2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Looks fucking good!!

  Наистина само да не са го прецакали с наивен диалог и нещастна мотивация.

 2. Честно казано,не съм много впечатлен. Първият трейлър ми допада повече. 🙂

 3. @lammoth

  Благодаря! Приятно звучи. 🙂

  @Nostromo

  Леле, Ностро, след като на теб ти харесва, значи работата е дебела. 🙂 🙂

  @Kristian

  И мен първия като цяло по ми харесва, но тук има яко екшън, което, наречи ме както искаш, за мен е по-важно. 🙂

 4. Ония с рогата нещо не ме кефи.Много смешен и детски изглежда.Иначефилма изглежда добре доколкото може да се прецени от 2мин.

 5. Аз пък се надявам да е балансиран откъм екшън и сюжетна линия филм. Ефектите ме радват много – хем едни такива приказни, хем не съвсем наивни.

  @ Ivcho – Ако имаш предвид Локи – белият с рогата, мен лукавата му муцуна ме радва изключително много. 🙂