По неизвестни стечения на обстоятелствата, героят на Питър Динклидж в „I Think We’re Alone Now” се сдобива с благословено спокойствие и самота в постапокалиптичната история, разказана от режисьорката Рийд Морано (носителка на „Еми” за „The Handmaid’s Tale”). Но нещата придобиват различен контекст, когато в уединението изведнъж се появява нещо ново – пълна с енергия тийнейджърка, изиграна от талантливата, млада и смела в избора на роли Ел Фанинг. Вече сме ви срещали със спокойния в самотата си Дел в първия тийзър на драматичната история – време е да видим намесата и на настоятелната Грейс, което се случва благодарение на Bloody Disgusting.

Нямаме нищо против да продължи неизвестността относно съдбата на останалите хора – сигурни сме, че в случая не информацията за апокалиптичното събитие е важна, а детайлите за взаимоотношенията между хората. Грейс и Дел са толкова различни, че дори няколкото секунди заедно на екран провокират безброй въпроси и, разбира се – интереса ни към филма. Допълнителен бонус е фактът, че „I Think We’re Alone Now” получава награда за филмово майсторство на фестивала в Сънданс в началото на годината, а знаем, че това не е случайно признание. Ето какво гласи официалният синопсис:

Дел (Питър Динклидж) е сам в целия свят. Човешката раса е унищожена, той живее в малък, празен град, спокоен е в самотата си и доволен от утопията, която сам за себе си създава… Но в един момент се появява Грейс (Ел Фанинг) – натрапник с неясни мотиви и още по-неясно минало. Най-лошото от всичко е, че тя иска да остане…

И двата тийзъра на филма отговарят по всички показатели на тов специфично име за рекламните видеа – достатъчно сериозно раздразват любопитството и нетърпението ни да видим, ако не целия филм (скоро), то поне пълен трейлър, за да „закачим” малко повече от историята и връзката между главните герои. Няма да се разсърдим и на един-два погледа към Пол Джамати и/или Шалрот Генсбур, за които е известно, че също са част от актьорския екип. Също така е доста любопитно поради каква точно причина човечеството е унищожено (не че имаме нещо против, напротив!) и защо точно Дел и Грейс са оцелели…

Очакваната премиерна седмица на „I Think We’re Alone Now” за Щатите – на кино и VoD, е 14-21 септември 2018. За разнообразяване на информационния поток, тук ви предлагаме една кратка среща с главните действащи лица във филма, но извън него – в студиото на imdb и Кевин Смит в Сънданс.Чаровници са всичките, не мислите ли?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *