„The Hangover Part II”

O! It’s a monkeeey!

След снимките и надъхващия тийзър, нетърпението ни да видим пълен трейлър на „Последният ергенски запой 2” беше доста голямо, затова сме изключително доволни, че той излезе тази седмица, точно както ни бе обещано при дебюта на първия постер.

Без никакво съмнение това, което виждаме минава под знаменателя „още от същото”. Забелязваме съвсем леки отклонения и козметични корекции в историята от първия филм, но честно казано, не сме и очаквали нещо друго и затова сме доволни. На тези, които са подразнени от този факт, без да искаме да сквернословим, ще кажем, че същото се отнася и за „Терминатор 2” и въпреки това той е супер филм, така че нека не се палим излишно.

http://www.youtube.com/watch?v=uWl7AbvY1h8

ИзрУди! Какво да направим, радват ни просто. Готино е, че този път първото място, на което проверяват е покривът. Но очевидно най-много ни кефи как Зак Галифанакис казва „It’s a monkeeey!”

След събитията в първия филм Фил (Брадли Купър), Стю (Ед Хелмс), Алън (Зак Галифанакис) и Дъг (Джъстин Барта) заминават за екзотичния Тайланд, за да празнуват сватбата на Стю. След незабравимото ергенско парти във Вегас, Стю е решен да не поема рискове и се спира на лек пред-сватбен обяд. Както често става в такива случаи обаче, нещата не протичат така, както са планирани. Каквото стане във Вегас, си остава във Вегас, но каквото става в Тайланд, просто не можете да си го представите.

Режисьор на филма е Тод Филипс, а в ролите ще видим Брадли КупърЕд Хелмс, Зак Галифанакис, Джъстин Барта, Кен Джонг, Джулиет Луис, Майк Тайсън, Джейми Чънг и Лиъм Нийсън.

Българската премиера е на 3 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На мнение съм, че филмът ще си е чиста загуба на време. Точно, че е "още от същото" ме отказва да го гледам, защото просто можех да си пусна първата част и да си представям, че са в Банкок с една маймуна.

  2. Така си и знаех! Ще става нещо с маймуната, ще бере душа… или пък не… :). А това с бутилката накрая най- вероятно е само прелюдия… 🙂 🙂 🙂

  3. @preskoo

    Както казах, същото може да се каже и за "Терминатор 2", така че…

    @Cinema Newswalker

    Те с бебе се гавриха, та с някаква маймуна ли няма? 🙂 🙂 🙂