Цели три месеца изминаха, откакто видяхме първия трейлър на „Домът на мис Перигрин за чудати деца” на Тим Бъртън, и беше крайно време да получим нов рекламен ъпдейт. Той пристига под формата на поредица character постери, представящи чудатите подопечни на мис Перигрин (както и нея самата) и техните способности. Сред плакатите е и основният злодей Барон (изигран от Самюъл Л. Джаксън), който е свръхестествено същество (wight), което лови и избива „чудати деца”. Можете да го видите отново и в новия общ банер, където е заобиколен от свитата си.

Припомняме, че „Домът на мис Перигрин за чудати деца” е  създаден по едноименния роман на Рамсън Ригс и разказва за 16-годишния Джейкъб, който заминава за Уелс да търси истината за миналото на семейството си, след като дядо му умира при странни обстоятелства. Пътят му го отвежда до изоставения дом на мис Перигрин за чудати деца, където Джейкъб разбира, че децата на мис Перигрин са били не просто чудати, а са притежавали опасни сили и неслучайно живеят скрити от света.

Miss-Peregrine-Asa-Butterfield-poster Miss-Peregrine-Cameron-King-poster Miss-Peregrine-Ella-Purnell-poster Miss-Peregrine-Eva-Green-poster Miss-Peregrine-Lauren-McCrostie-poster Miss-Peregrine-Odwells-poster Miss-Peregrine-Pixie-Davies-poster Miss-Peregrine-Samuel-L-Jackson-poster

miss-peregrines-home-for-peculiar-children-poster-banner

Повече подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Домът на мис Перигрин за чудати деца” („Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”) е Тим Бъртън, а в ролите са Ейса Бътърфилд, Ева Грийн, Самюъл Л. Джаксън, Ела Пурнел, Алисън Джени, Крис О’Дауд, Рупърт Еверет, Терънс Стамп, Джуди Денч и други.

Премиерата е 30 септември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Въй,

    синеокият постер ме зашлеявява така надъхващо. Прилично добър, макар думата да е смразяващо, на него не му трябва много. <3

  2. Гот са, но Тим Бъртън стигна такова дъно в последно време, че не знам какво трябва да заснеме, за да се реабилитира.