Стоим будни тази вечер и съвестно отразяваме всички нови трейлъри, които дебютират в Меката на нърдията Comic-Con в Сан Диего точно в този момент. Warner Bros. Pictures ги очаква дълга и продуктивна година и след като вече отразихме сблъсъка на чудовища в „Godzilla: King of the Monsters“ е време да се насочим към един друг тип фантастични същества.

Става въпрос, разбира се за очаквания от всички фенове на „Хари Потър“ „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд, чийто тийзър ви представихме преди няколко месеца. Сценарият е написан от самата Дж. К. Роулинг и е директно продължение на предишния филм, отново режисиран от работливия Дейвид Йейтс. Без повече да ви мотаме, вижте поглед към магьосническите сблъсъци, които определят съдбата на Хогуортс:

Харесва ни видяното, въпреки, че определено не е насочено за нашата възрастова група. Личи се още веднъж вниманието към материала и почитателите на вселената би трябвало да са доволни. Както обаче скоро бе отбелязано в едно видео есе, големият проблем на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд” може да се окаже неговата най-голяма звезда, а именно Джони Деп, който през последните години отказва да излезе от руслото, в което е влязъл и честно казано е единственото нещо, което ни дразни в кадрите по-горе.

Със сигурност ни очакват още много рекламни материали до 16 ноември, когато е премиерата на филма, така че очаквайте нови включвания по темата. За финал ви предлагаме да си припомните официалния синопсис и да видите подбрани снимки и два нови плаката:

В края на първия филм могъщият черен магьосник Гелърт Гриндълуолд (Джони Деп) е заловен от MACUSA (Магичният конгрес на Съединените Щати) с помощта на зоомага Нют Скамандър (Еди Редмейн). Гриндълуолд успява да избяга и започва да събира последователи, повечето от които не подозират истиинската му цел – да създаде чистокръвни магове, които да властват над не-магичните същества. В опит да осуети плановете на Гриндълуолд, Албус Дъмбълдор (Джуд Лоу) призовава бившия си ученик Нют, който се съгласява да помогне на общото дело, като не може да предположи какви опасности ги очакват. Любовта и лоялността са поставени на изпитание – дори след най-добрите приятели и в семействата на все по-сериозно разделения свят на магьосниците…

fantastic-beasts-2-images-1fantastic-beasts-2-images-2fantastic-beasts-2-images-4fantastic-beasts-2-images-5fantastic-beasts-2-images-6fantastic-beasts-2-images-7

fantastic-beasts-2-dumbledore-jude-law fantastic-beasts-2-leta-lestrange-zoe-kravitz fantastic-beasts-2-newt-eddie-redmayne fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-comic-con-poster fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-poster

Режисьор на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд” („Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”) е Дейвид Йейтс, за сценария отговаря самата Дж. Р. Роулинг, а в ролите ще видим Еди Редмейн, Джуд Лоу, Дан Фоглър, Катрин Уотърстън, Алисън Судъл, Езра Милър, Клаудия Ким, Калъм Търнър, Зоуи Кравиц, Джони Деп и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Роулинг е егати продуктивната… иде и нов Галбрейт през септември.