Вече няколко пъти сме обсъждали, че в момента рекламната кампания на „Черният рицар: Възраждане” е истинска лудница и не подлежи на проследяване, но в последно време нещата са направо невъзможни. Но спокойно, това са последните рекламни ексцесии преди премиерата, която е след две седмици.

Най-новите ъпдейти, които заслужават внимание, са нов трейлър, два ТВ спота с акцент върху хумора и героите на Джоузеф Гордън-Левит и Гари Олдман, един отличен IMAX плакат, няколко любопитни снимки от снимачната площадка (и от самия филм), както и възможност да чуето напълно легално целият саундтрак на Ханс Цимер и Джеймс Нютън Хауърд.

http://www.youtube.com/watch?v=V0Y6Xx7K6oE

http://www.youtube.com/watch?v=QGkieZLi2zw

Черният рицар: Възраждане - плакат

Струва ни се, че това е един от най-яките плакати на филма до момента – той, както и тийзърът със счупената маска, са ни любимите. Прилепът, образуван от черните сенки около очите му, е чуден детайл.

Продължаваме с галерията от споменатите по-горе любопитни снимки и веднага след това завършваме със саундтрака.

http://www.youtube.com/watch?v=EcmZJBjXDjw&feature=autoplay&list=PL5E09F74F3DC526B1&playnext=1

Режисьор на „Черният рицар: Възраждане” е Кристофър Нолън, а в ролите са Крисчън Бейл, Майкъл Кейн, Гари Олдман, Том Харди, Ан Хатауей, Джоузеф Гордън-Левит, Джуно Темпъл, Марион Котияр, Даниел Санджата, Джош Пенс, Матю Модийн, Том Конти и Джоу Кинг.

Българската премиера на филма е 27 юли 2012.

Повече за филма вижте в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

38 Comments

  1. За съжаление, Джеймс Нютън Хауърд няма нищо общо със саундрака. Този бълвоч е композиран изцяло от некадърника Цимер. Иначе постерът е як, да.

  2. Eex, Silver, Silver… Silver!!! Да си… Джеймс Нютън Хауърд и да кажеш, че Цимер е некадърен, айде как да е, ама да си… някой си Silver и да се изкажеш така малко е смешно. Ми кажи, че не ти харесва щото така и така и че си фен на по-традиционната филмова музика и… т.н. Балвоч, некадърник… що толкос злобно.
    Идеята да вкара такъв речетативен хор е страхотна. Музиката отново е на ниво, тръпко-побиваща на моменти. 🙂

  3. Z, балвоч, некадърник и толкос злобно, щото не намирам разлика между таланта да скалъпиш саундтрака на TDKR и примерно този необходим да биеш две празни кофи една в друга.

  4. Ох, това за Хауърд съм го написал по инерция. Грешката е моя. 🙁

    @mnk
    Що си траеш, а не си го споделил? 🙂

  5. Точно този плакат с Бейн щели да получат в петък всички, които ще бъдат на среднощната IMAX прожекция в Щатите.
    Най-вероятно, следващия петък на нашата среднощна прожекция ние няма да получим нищо!

  6. Хей, Silver!

    Да те питам нещо, приятел. Ти да не си този Silver от IMDB който плюе по най-гадния начин Ханс Зимър? Имената ви са същите, ти критикуваш яко Зимър и той критикува яко Зимър. Даже той е обсебен от идеята да плюе по най-жестокия начин този композитор ( то и това се очаква от мразещите всичко членове на помийната яма наречена IMDB )

    Ето го профила му – http://www.imdb.com/user/ur1968735/boards/profile/?uc=1#ucomments

    Съвпадение? Ако си същия човек, искам само да те попитам откъде идва тази невиждана твоя омраза към този човек?

  7. Абе дано поне му плащат, ама едва ли. 😐 Иначе жалко за ентусиазма, можеше за нещо позитивно да го харчи. А може би за него е позитивно, един вид лична мисия да разобличи некадърния Цимер… хахааахаха, сякъш на някой му дреме какво мисли Silver.
    Като се замисля той Цимер сигурно има профил/страница във FB, та се чудя що не влезе там и да си злобее автентично.Даже директно диалог може да стане и току виж Silver си променил мнението.

  8. Д. Дринов, мерси за бързия отговор. Z, съгласен съм напълно теб.

    Защо ли не съм изненадан, че един от най-големите хейтъри в целия IMDB е българин. „Please, stop Zimmer!“. Пък и се моли на всичкото отгоре. Такова отчаяние, такова чудо.

    Просто нямам думи. От колко време му се чудя на коментарите на този Silver от IMDB ( нямам профил в този сайт, затова не съм му и отговарял ), а то се оказа, че той бил представител на моя народ! Жалко е, защото такива негативни хора оформят имиджа на България.

    И е още по-жалко, че вместо да изпозва знанията си по английски, които са му добри, за нещо конструктивно и позитивно, той си губи времето като тегли негативни локуми и се заяжда със 100 човека наведнъж в сайтче като IMDB. Трудно се срещат толкова вманиачени на тема „мразене“ хора.

    Това поведение се среща сред гийковете и филмовите сноби от САЩ, но кой да подозира, че сред тези хора се е промъкнал и поданик на майка България. Пък и се е превърнал в непрестанна hate-машина, която няма да спре докато цялата планета не се съгласи с нея.

    Абе направо нямам думи…..

  9. Голяма забава ми предоставихте, момчета. Този Силвър ме разби. Видях му и блога, и коментарите в imdb-то и стигнах до едно заключение: атентата в Бургас е втория най-голям проблем за България сега. Първият е Силвърчо. Ебахти и омразата, ебахти и гнусотията дето излизат от тоя пичага. То разбирам да не харесваш изкуството на даден творец, но тоя образ има някакви СЕРИОЗНИ ментални проблеми и някаква ненормална обсесия към всичко дето носи името HANS ZIMMER. Няма да се учудя ако се окаже, че е изпращал и смъртни заплахи на ZIMMER. То такива болни като него и дотам ще стигнат.
    И да не забравя да му кажа едно нещо, свързано с коментарите му:

    Силвърчо, Джери Брухаймър е велик продуцент, отговорен за едни от най-интересните и успешни приключенски, военни, комедийни и исторически екшъни от последните 30 години. Майкъл Бей е господаря на блокбастър-жанра: винаги е бил и винаги ще продължава да бъде. Кристофър Нолан със сигурност разбира повече от теб когато стане дума за музика и филми и затова ти нямаш право да оспорваш по никакъв начин решенията му. И последно, HANS ZIMMER винаги е бил и ще продължава да бъде майстора на епичния и въздействащ скор. Милиони хора по света го знаят и се басирам, че това те вбесява до ненормалност. И много българи са негови фенове също, включително и аз. Отиди във Вибокс и му напиши името и ще видиш, че той е композитора с най-много клипове в сайта. А твоя любимец Александър Деспла има най-много 10-20 клипчета.

    Сори братчед, такива ЕНтелегентни интернет гъзарчета като теб са абсолютното малцинство и колкото и да лаеш по ZIMMER нищо няма да постигнеш. Само засрамваш тая изстрадала държавица още повече.

  10. Понеже не мога да намеря новината в която спорехме за парите ще го „тресна“ тук…

    Weekend Forecast (July 20-22)
    1. The Dark Knight Rises – $214.7 million (new record)
    2. Ice Age 4 – $26.6 million (-43%)
    3. The Amazing Spider-Man – $16.7 million (-51%)
    4. Ted – $13.7 million (-39%)

    Аз и преди казвах, че съм на мнение, че рицарчо ще ги треска всичките ама де да видим де 😉 Че може и да се окаже невярно твърдението. Имаме 3 дни да залагаме колко ще изкара на 1 уйкенд и първа седмица.
    Аз залагам на 230 на уйкенда и за седмицата над 330.. 😉
    И все си мисля, че както казах и преди ще „треска“ и Аватара.
    Вярно, че на Камерън филмите се задържат доста продължително време в бокс офиса с големи рекордни ресултати и нисък спад на уйкенди и седмици, но и на нолън филмите са в подобна перспектива.
    Така че паживьом-увидим 😉

  11. Не само аз забелязвам прилепчето на челото на Бейн, нали?

  12. Аватарът няма да го тресне… за съжаление! Но смятам, че ще дойде доста близо до The Avengers, ако не и да ги мине с малко.

  13. Добре, дружинката отгоре искрено ме разсмя с разкритията и психоанализата. 🙂

    Много е весело, също така, че масата цимерфенчета просто не е в състояние да извади дори полуприличен контрааргумент на каквото казва и се занимава с това да смята дали някой ми плаща за хейта, лол. Ами пичове (и пички) – всеки е хейтър на нещо и фен на друго нещо.

  14. @ Bek
    Александър Деспла си е супер. Няма нужда да ги сравняваме, ако правиш епичен екшън каниш Цимер(за момента е модерен), ако правиш политически трилър, да речем(и Сириана и Ghost Writer и Ides of March са с перфекта музика) каниш Деспла. Сириана съм го гледал 3 пъти… на кино и музиката е една от причините.
    @ Silver
    Тва е арт бе човек или ти въздейства или не, какви аргументи да търся. Субективно е на мен ми харесва на теб не.

  15. @ Silver.

    Без да се обиждаш, но май караш на инерция и от толкова атаки към теб си изградил абсолютно еднакво поведение където и да си. Първо, мен изобщо не ме интересува че някой там мрази Ханс Зимър ( името му е Зимър, а не Цимер ), просто съм изключително изненадан от жестоката писмена отрова която сипеш по международни и български сайтове.

    Честно казано, такава омраза към човек от киното досега не съм виждал. И няма нужда да ти предлагам каквито и да са контрааргументи, защото от това което съм видял от теб каквото и човек да ти каже ти пак ще твърдиш, че знаеш повече и че си прав без да осъзнаваш, че моето мнение е точно толкова валидно колкото и твоето. И както каза Z, всичко е субективно. Това е най-важното.

    Второ, няма лошо ако не му харесваш творчеството на Зимър, всеки си има предпочитания, но какво те кара да превърнеш в мисия на живота ти желанието да очерниш името на този композитор? Сигурен съм, че ако беше средно известен композитор като Брайън Тайлър ти изобщо нямаше да си губиш времето с него. Стигам до извода, че го атакуваш само защото е изключително успешен и е на практика най-популярния композитор в момента.

    Постоянно казваш, че той често рециклира собствената си музика – еми, добро утро! Всеки артист на света се повтаря и няма нужда да ти давам примери за това. Те са стотици. Ти май живееш в някакъв свят в който всичко трябва да е напълно оригинално и невиждано и нечувано досега. Не мислиш ли, че е доста нахално от твоя страна да стоиш пред компютъра, без ти самия да създаваш нещо подобно, и да изискваш от един от най-влиятелните и доказани композитори да ти предлага само оригинално и нерециклирано творчество?

    Започни ти да композираш музика, качи я в интернет с твойто си име и тогава гледай как хората ще реагират. Спри да проповядваш като някакъв сектант и както казват братята американци put your money where your mouth is. Тогава ще видим ти какво оригинално творчество ще представиш.

    И не, аз не мисля че някой ти плаща за жестокия хейт. То това е и тъжното – че го правиш безплатно.

  16. Силвъре, с едно съм съгласен със дружинката отгоре – не си струва, човек. Нито могат да произведат адекватни аргументи „за“ Цимер, нито се и опитват, всичко пак отива към добре познатото „кат’ не ти харесва, ‘оди си го направи сам…“ Така че само си чешеш езика излишно, по мое мнение. :/

  17. Добре, че е X them Files a.k.a. Стамат в ролята на морален стожер, който да ни показва кое е лошо и кое добро. Аз лично ако бях на мястото на Silver щях да се срамувам от себе си, щях да си изтрия блога, да тресна компютъра в земята, да си сменя името на Стамат и да започна да отглеждам овощни дръвчета 🙂

  18. ^^ хахаха, или човекът може да си отвори свой блог, очевидно е овладял до съвършенство изкуството с много думи да не казваш почти нищо… 😀

  19. След тази стрелба в Денвър, го пишете „бегал“ Батманът… Това ще му смукне поне $100 млн. от боксофиса в САЩ, ако не и повече.

  20. @МКТ
    Вероятно си прав за съжаление. Ама нищо не се знае.
    Сега ще имая материал за теоретиците на кнспирации дали продуцентите на „Отмъстителите“ не са го поръчали нарочно за да не има замине рекорда и филма им да остане филм на годината 😉 хиххи
    Щегувамс е разбира се.
    Абе мен ми се чини, че около всяка премиера на Нолъновите Батмани все има нещо. Сега стрелба. На предния Хийт леджър. Накяой да знае какво се е случило на първия Батман???
    Абе още взето изобщо около всяка премиера на Батман има някаква смърт… Интересно…. дали е от филма или нещо друго. Или Нолън така си прави филмите и така въздейства на хората? Ето още материал за теоретиците на конспирации 🙂

  21. MadMax, не.

    Просто си коментирам като всички други хора тук. Нито те познавам, нито имам намерение да те уча кое е лошо и кое не. То в тази ситуацишя ако не е пределно ясно кое е лошо то просто нямам думи.

    Интересни са ми доводите на човека който има токова насъбрана омраза в него и затова оставих коментарите си тук.

    Да имаш проблем с това?

  22. С Дринов, X them Files и Z съм напълно съгласен. Както вече казах.

    А тия двамата педеруги Влади Неколов и MadMax-чо дето със Силвърчо си бият взаимни чекии в малките си кирливи гей-блогчета да не се опитват да остроумничат с лафове дето и те самите не могат да си ги разберат. Ясно е че обичате да се смучите със Силвърчо и гъзовете ви болят когато някой го подпука заради простотиите му дето ги пише из всички сайтове, ама айде поне го защитавайте като говорите ПО ТЕМАТА, а не да извъртате нещата и да ми говорите като селски дебили незавършили втори клас.

    Неколов, айде тресни ме с твоите ВЕЛИКИ аргументи относно ZIMMER и после ще чуеш моите. Казваш, че нямам адекватни аргументи, нали? Дай първо да те видим теб и твоите аргументи и после ти обещавам, че ще чуеш моите. И не се опитвай да се измъкнеш като почнеш да ми философстваш и говориш за неща които не са по темата. Бъди мъж, а не путарана. Това важи и за другия субект, MadMax-чо.

    П.С,

    Z, Александър Деспла е добър композитор. Това го знам. Целта ми не беше да го сравнявам със ZIMMER, просто защото двамата са мнотго различни. Просто го дадох за пример защото Силвърчо постоянно го дава за пример и знам, че той му е любимия композитор. Иначе и аз го харесвам. Има много добри композиции.

  23. Не, нямам проблеми … още по-малко с теб.
    Доводите на „човека, който има толкова насъбрана омраза“ може да видиш в блога му в един доста дълъг и аргументиран анализ. Не се наемам да казвам дали е прав или не, защото не съм компетентен чак толкова на тема филмова музика (което си е мой минус) … аз лично харесвам музиката на Цимер в някои филми, но подробностите за това кой му върши работата, дали има повторяемост и цикличност и прочие – просто не се наемам да коментирам.
    Признавам, че си ми силно неприятен, като тази емоция (спомняш си много добре) беше причинена от нефелния ти изблик озаглавен „За бога, братя купувайте“. Както и да е … това е минало … понахранихме се хубаво тогава и айде да не рискуваме отново да осереме Операционната с глупости. Нека си коментираме филми, а не да даваме определния кой какъв бил, защото аз лично само те чакам да стъпиш накриво 🙂
    Между другото, ако не си съгласен с мнението на Силвър, ще се радвам да видя един хубаво аргументиран диалог между двама ви тук, защото именно това е смисълът на коментарите в който и да е сайт.
    Айде със здраве 🙂

  24. @Дринов
    Е как не знаеш?!? Върши ли си работата музиката или ти пречи да гледаш филма?
    Как е филма?

  25. @ Дринов
    Голяма си гад .. да знаеш 🙂 Аз днес цял се скатавам от работа 🙂

    @ Век-чо
    Слушай какво гнидо. Ако можеш да прочетеш по-горния ми коментар, може би ще се намери половин мозъчна гънка, за да разбереш, че коментарите са ми породени от неприязънта към партньора ти и нищо повече. Не съм гей, но заради теб с удоволствие ще стана, главно заради възможността да те повъртя на известно време на чеверме. Пък току виж ми станеш моята лична кучка !!!

  26. Дринов, моите съболезнования. 🙂

    @X them Files
    Ако приемаш текста за Цимер като някакъв рекорд по незаслужен хейт, мога да те упътя към няколко сайта, и после пак да си говорим. Изобщо не карам по инерция към никого – само към хората без аргументи. Чувствай се свободен да се причислиш към тази група или да демонстрираш обратното. Само че не с първолашки заяждания дали е Ханс Цимер (42000 резултата в гугъл) или Ханс Зимър (7000 резултата в гугъл), а с истински аргументи.

    Киното е субективно, но има правила и критерии. Мнението ми за Цимер е независимо от това дали харесвам стила му или не. Не съм превърнал нищо в мисия на живота си, изразил съм мнение, което е подкрепено с аргументи (за тях обаче не обелваш нито дума). Известността на Цимер не ми е приоритет. Джон Уилямс е по-известен от него, е и?

    Ти като не правиш филми даваш ли мнения за филми? Странно как този абсурден аргумент е като някаква мантра на всички деца, защитаващи Цимер…

    След като са ти интересни доводите ми – вземи ги прочети, където са написани.

    @Век
    Ако изпадна в стилистиката ти, трябва да кажа, че си някво естетическо дъно и изобщо не ме учудва, че си цимер-фенбойче. В тази връзка, даже не смея да си представя ква комедия е тежката ти артилерия с аргументите.

  27. @ Silver.

    Както казах, безмислено е да се спори с теб по този въпрос. Не че няма какво да кажа, просто съм видял всички твои отговори и няма нужда да ги чета отново и тук. Така че ме вкарай в групата на хората без аргументи, дори ме постави на първо място. Аз нямам нищо против, пък и мнението ми за Зимър си остава непроменено. Харесвам го и харесвам музиката му. Признавам, че не съм му най-големия фен, но оценям таланта му и това което е постигнал до момента. Между другото, наясно съм с всички сайтове където го критикуват редовно, така че няма нужда да ме упътваш към тях. Първенец е разбира се Filmtracks, където скора на Възраждане го попиляха от критики. Сигурен съм че това те радва изключително.

    И една добавка – на мен в Гугъл ми излизат 32 100 резултата като напиша „Ханс Зимър“ и 7 990 резултата като напиша „Ханс Цимер“.

    Interesting….

  28. Това, което ме радва е, че хората, които хейтят по Цимер (а не Зимър – оправи си гугъла или виж как се произнася на Уикипедия) в общи линии създават впечатление на много по-музикално ориентирани и знаещи как да си формулират аргументация. Цимер-фенбойчетата от друга страна само подскачат и приказват пълни глупости.

  29. @ Silver

    Не, предпочитам да вярвам на произношението. А то е Зимър. Аз съм свикнал с него, свиквай и ти. А и ако вярваш за секунда на Уикипедия, направо не знам.

    И за тези хвалби които редиш за хейтърите на Зимър, тоест безсрамно хвалиш себе си, няма какво да кажа. Просто за пореден път потвърждаваш, че си типичен by-the-book, стопроцентов, елитист-сноб, кайто сам се превъзнася от „огромните“ си знания и си мисли че някой от киносредите го е грижа за него и го интересува мнението му. Направо влизаш директно в клишето „филмов сноб, отчаян да бъде чут“. И както добре знаеш, след критиците филмовите сноби са втори в класацията за най-мразени хора интересуващи се от кино. Наравно с тъй-наречените фенбойчета за които всеки втори комиксов филм е най-великия на света.

    А знаеш ли кое е най-интересното?

    Това, че всички тези отрицателни неща които сипеш по интернет, обиди към хора ( колко пъти в IMDB наричаш хората „retards“ – 100-200 пъти? ), обиди към успешни режисьори, композитори, филми и продуценти – най-хубавото е че всичко това никога няма да посмееш да го кажеш в истинския свят, насред мола например. Хайде отиди на прожекцията на някой летен филм и започни да наричаш хората които плащат да го гледат „retards“, олигофрени, тъпаци и после гледай какво става. Или ще те изритат от киното или ще попаднеш на грешния човек и ще последва нещо много по-лошо. И в двата случая ти си губещия. Така че по-спокойно с омразата ти към хората и творците и започни да се фокусираш към позитивните неща в живота.

    Знаеш много добре, че абсолютно нищо не може да постигнеш с негативизма и досадната надменност, така че моя съвет е – спри да си губиш времето. Не ми звучиш като тийнейджър, което е още по-жалко. Бих очаквал подобно негативно държание от 15-16 годишен загорял тийнейджър, но не и от човек, който е поне над 25 години.

    Казвам го отново – мрази си Зимър колкото си искаш. Но не прави грешката да подценяваш феновете му, само защото те не искат да се аргументират пред теб по начина по който ТИ искаш. Първо, всеки който харесва нещо, може да се аргументира. Дори и 10 годишните деца могат. Дали ТИ ще си съгласен с аргументите и дали ТЕ ще искат да си губят времето и да ти редят изречение след изречение…….приятелю, това вече е друг въпрос. Аз лично имам живот за живеене, работа за работене, жилище да поддържам и затова ме извини че не се присъединявам към войните ти в IMDB и не поствам огромни коментари на всеки два часа. Ако бях на 15 години или безработен тогава щях да съм постоянно във форумите и да споря с теб и да ти изреждам аргументите си.

    Но това няма да стане. Аз ще продължа да си харесвам музиката на Зимър, а ти ще продължаваш да мразиш както него така и хората като мен, които не споделят твоите „възвишени“ виждания. В случая, аз съм в най-добра позиция, защото аз не съм човека изпитващ омраза и целящ да принизи тези които не са на неговото мнение.

    Аз съм обикновения човек, който вече знае кое в живота е важно и кое е напълно дребнаво. Когато ти достигнеш този период от живота си, обади ми се. Може тогава да излезем и да пием по една бира като хора, които вече не си губят времето с гневни изблици в интернет.

    Изнесох цяла проповед и вече няма какво да добавя. Това е което имам да кажа и нямам намерение отново да отговарям тук. Единственото което исках е да разбера малко повече за това което те кара да се отдаваш на негативизма. Несъзнателно, ти ми даде най-доброто обяснение. Нямам какво повече да кажа по тази тема и нямам намерение да разширявам този дребнав дебат относно кой е по-умен, хейтърите или феновете. Просто не си заслужава, а и достатъчно много време изгубих тук.

    Благодаря Д. Дринов за възможността да оставя няколко off-topic коментарa на блога ти. Всичко хубаво и мерси на хората по-горе които разбраха за какво говоря.

    Au revoir.

  30. Човече, сериозно се прегледай. Спорно е кого и за какво съм наричал retard, ама заради тези километрични скучни дебилизми дето ги лееш вече няколко дена, приказки за войни и за посрамване на Бг пред хората… извинявай, но ти добре ли си? Айде дано тва наистина да ти е последния пост по темата, щото достатъчно се изложи.