Този филм го бяхме забравили. Следим го отдавна, но последният трейлър, който видяхме през септември миналата година, не ни заинтересова истински. Както казахме и тогава, а и всеки път, когато имаме повод, Дейвид Кеп е чудесен (for the sake of the argument) сценарист, но като режисьор не му се получават нещата.

Новият трейлър, представен от Yahoo, не успява да промени мнението ни нито за Кеп, нито за филма, но поне от студиото са се ориентирали какво точно може да продаде филма, посъкратили са частите с историята (както можете да се досетите тя не е особено оригинална) и са заложили на екшъна.

http://www.youtube.com/watch?v=9Uy4vEGSVdk

Падаме си по колелета и с кеф бихме гледали малко велосипеден екшън, особено ако има луди каскади и изпълнения, но ни се струва, че филмът се взима малко на сериозно, което е огромен минус.

Общо взето единствените плюсове тук са актьорски: Майкъл Шанън, който е феноменален и с кеф го гледаме навсякъде и Дания Рамирес и Джейми Чънг, които ни носят чисто естетическа наслада.

Режисьор на „Premium Rush” е Дейвид Кеп, а в ролите ще видим Джоузеф Гордън-Левит, Майкъл Шанън, Джейми Чънг, Дания Рамирес и др.

Премиерата е 24 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хубаво де, Шанън… чак феноменален, не е 😉 И знам, че Гордън-Левит е в заглавието, но… е малко прескочен във апотеизтичното изброяване на вело-състава 🙂

    А кучките – кефят! Естетически, разбира се. Не бих ги докоснал с гнилия си пръст, наречен хуй 😉

  2. @legrandelf
    Ще ме прощаваш, ман-че, но Шанън Е(!) Феноменален! 🙂
    И не разбрах къде сме го пропуснали Левит?

    А кучките и аз не бих ги докоснал, ама „никак“ даже! 🙂 🙂

    @UZUMAKI
    Луд ли си, велосипедистите ще маструбират на това. 🙂