Голяма е днес радостта на всички почитатели на магьосническата вселената на Дж. К. Роулинг. Дългоочакваният първи трейлър на продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим” – „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд е вече тук, а ние ще се постараем да не ви занимаваме с празни приказки и директно го споделяме с вас:

Първото, което ни прави впечатление, естествено, е как Джуд Лоу заковава ролята на Албус Дъмбълдор. Много ни допада уверената му осанка и мъдра усмивка. Нямаме търпение да видим какви нюанси ще добави този филм към иконичния за феновете образ. Иначе откъм кино не мислим, че ще получим нещо кой знае колко различно от първата част, която по-скоро ни допадна. Със сигурност ще има още бол фантастични животни, които да помагат на Нют. Припомняме ви официалния синопсис, който вече сме споделяли:

В края на първия филм могъщият черен магьосник Гелърт Гриндълуолд (Джони Деп) е заловен от MACUSA (Магичният конгрес на Съединените Щати) с помощта на зоомага Нют Скамандър (Еди Редмейн). Гриндълуолд успява да избяга и започва да събира последователи, повечето от които не подозират истиинската му цел – да създаде чистокръвни магове, които да властват над не-магичните същества. В опит да осуети плановете на Гриндълуолд, Албус Дъмбълдор (Джуд Лоу) призовава бившия си ученик Нют, който се съгласява да помогне на общото дело, като не може да предположи какви опасности ги очакват. Любовта и лоялността са поставени на изпитание – дори след най-добрите приятели и в семействата на все по-сериозно разделения свят на магьосниците…

New look at Jude Law as Dumbledore in Fantastic Beasts 2 Credit: Warner Bros

Филмът на Дейвид Йейтс е втора от цели пет! части, които ни очакват с франчайза „Wizarding World”. Кой знае дали ще имаме търпение да следим целия маратон, но засега сме на линия. Може би именно малко по-мрачния тон на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд” ще ни убеди, че има за какво да си платим билета. Със сигурност тепърва ни очакват още месеци, наситени с рекламни материали, които ще споделим с вас. Засега ви оставяме с първия официален плакат, който дебютира заедно с трейлъра.

NEyd0ytqF3bhAH_1_1

Режисьор на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд” („Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”) е Дейвид Йейтс, за сценария отговаря самата Дж. Р. Роулинг, а в ролите ще видим Еди Редмейн, Джуд Лоу, Дан Фоглър, Катрин Уотърстън, Алисън Судъл, Езра Милър, Клаудия Ким, Калъм Търнър, Зоуи Кравиц и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments