Наскоро ви показахме първия официален синопсис и плакат на третата част в поредицата за трагичния badass Джон Уик, поредната култова роля на всеобщия ни любимец Киану Рийвс.

Сега, благодарение на Инстаграм акаунта на оператора Дан Лаустсен, който засне и предишната „глава“ в сагата за Джон Уик, имаме и първия поглед зад кулисите на John Wick: Chapter 3. Да припомним освен това, че тази година Лаустсен беше номиниран за „Оскар“ за впечатляващата си работа по големия победител от церемония тази година – „Формата на водата“.

Първата снимка показва силуета на Джон Уик в гръб на дъждовна нюйоркска улица. Цялата стилистика ни радва, защото показва именно това, което се надяваме да видим от „Джон Уик“ – мрачно и цветно, но много стилно, драматизъм и забавление едновременно.

john wick 3 зад кулисите

Втората снимка още повече ни вълнува, тъй като показва вероятно все още работното заглавие на третата част – „Parabellum“. Думата от латински значи „подготви се за война“, което изключително добре се връзва с това, което знаем за сюжета на третата част. Въобще не бихме се учудили, ако това стане и официално подзаглавие, ако решат да се откажат от засега обявеното „John Wick: Chapter 3“.

john-wick-3-set-img-02-20180512

 Зад камерата на „John Wick: Chapter 3“ освен Дан Лаустсен се завръщат режисьорът Чад Стахелски и сценаристът Дерек Колстед. Премиерата се очаква през май месец 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *