Пол Томас Андерсън е един от най-големите майстори, работещи в Холивуд в момента и всеки нов негов филм е събитие. Не само зрителите се вълнуват, но и всички актьори се избиват да работят с него и сега получаваме информация за тези, които са се добрали до заветните обаждания за ПТА филм, сред които някои от най-големите звезди на киното.

Пол Томас Андерсън, бихме казали неизненадващо, най-сетне ще работи с Леонардо Ди Каприо. Тази колаборация се подготвя от години и режисьорът многократно е обещавал, че е само въпрос на време и ето че достигаме този момент. Не се учудваме ни най-малко – един от най-добрите режисьори в момента е напълно нормално да иска да работи с един от най-известните актьори на планетата, предвид че Лео със сигурност не е просто звезда, той е и страхотен актьор.

За момента за новия филм на ПТА не се знае нищо, дори заглавие, но се предполага, че историята ще се върти около младо чернокожо момиче, което се занимава с бойни изкуства. Очаква се Ди Каприо да играе ментора на момичето. Но това дори не е всичко! Още двама популярни актьори са официално потвърдени за участие – Реджина Хол и Шон Пен. За техните роли също нямаме информация все още, но е вероятно Хол да играе майката на главната героиня.

Освен главните роли се очаква филмът да включва и голямо количество важни поддържащи роли, които Андерсън да запълни с други големи звезди и да заформи ансамблов актьорски състав, подобен на Boogie Nights. И тук нищо не е официално, но различни източници подхвърлят различни познати имена за възможни участия, сред които са Хоакин Финикс, Виго Мортенсен и Рейчъл Тейлър.

Другата много интересна част от новините за този проект е, че се очаква той да бъде най-скъпият и съответно най-комерсиален и широкодостъпен филм на Андерсън, тъй като бюджетът наближава 100 милиона долара. Такива цифри са напълно нетипични за Андерсън, което ни навежда на мисълта, че филмът наистина ще бъде доста различен от обичайното за ПТА. Това само може да ни накара да се вълнуваме, защото Андерсън е майстор, а винаги ни е интересно да гледаме, когато майсторите правят нещо различно.

Снимките се очаква да започнат още в края на този месец, което значи, че филмът може дори да излезе до края на годината. Без съмнение ще следим развитието на проекта с интерес и ще споделяме всякакви новини, особено финализиран каст лист.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *