Адам Сандлър

Великолепната седморка”, „Омразната осморка”, а сега и „Нелепата шесторка” („The Ridiculous 6”). Но да не си помислите, че между трите филма има нещо общо извън цифрата в заглавието и факта, че става дума за уестърни. Първият е всепризнат шедьовър, вторият се очертава като поредната модерна класика на Тарантино, а „Нелепата шесторка” е най-новата простотия на Адам Сандлър, която е част от сделката му с Netflix за четири филма, и изглежда болезнено.

Филмът е уестърн „комедия”, в която Сандлър влиза в ролята на бандита Томи „Белия нож” Стокбърн, който – заедно с петимата си братя неудачници – потегля на приключение из Дивия запад, за да спаси отдавна изгубения им баща.

Уестърн комедиите са ужасно труден жанр – ако не вярвате, питайте Сет Макфарлън – и по нищо не изглежда, че Адам Сандлър, който от години не е правил нищо свястно, може да се справи с предизвикателството. Оценяваме това, че понякога актьорите си избират непретенциозни проекти, в които да се позабавляват, но всичко би трябвало да си има граници. А като виждаме колко много са се събрали тук и ни става тъжно. И това, че индианци били напуснали снимачната площадка заради „глупави расистки шеги”, е най-малкият проблем на филма.

плакат

Режисьор на „Нелепата шесторка” („The Ridiculous 6”) е Франк Корачи, а в ролите са Адам Сандлър, Тери Крюс, Хорхе Гарсиа, Тейлър Лаутнър, Роб Шнайдър, Люк Уилсън, Харви Кайтел, Джон Туртуро, Ник Нолти, Стив Бушеми, Блейк Шелтън, Уитни Къмингс, Дан Акройд, Уил Форте, Ник Суордсън, Джон Ловиц, Ванила Айс, Стив Зан, Дани Трехо, Крис Парнел, Дейвид Спейд, Норм МакДоналд и други.

Премиерата е 11 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Това е може би най-слабият трейлър, който гледам тази година. Направо ме заболя главата. Но Лаутнър прави ролята на живота си!

  2. аз се чудя тея отдолу как са се навили да участват..
    Харви Кайтел, Джон Туртуро, Ник Нолти, Стив Бушеми, Блейк Шелтън, Уитни Къмингс, Дан Акройд, Уил Форте, Ник Суордсън, Джон Ловиц, Ванила Айс, Стив Зан, Дани Трехо, Крис Парнел, Дейвид Спейд, Норм МакДоналд

  3. Има само едно логично обяснение – от 10 години не са гледали филм с Адам Сандлър.

  4. heinrich 10/28/2015 at 21:04
    аз се чудя тея отдолу как са се навили да участват..
    – ‘начи не ти и трябва да гледаш „Пълен т*шак“ 😀

    А ^този^ изглежда по-забавен от скоросмъртницата „Който оцелее, ще разказва“.
    F*ckт: уестърнЪ остана в миналия век (и луд :Деп с дЕфекти не докарва приходи).

  5. Гледали ли сте Пламтящи седла? А Маверик (който не е пародия, но е блестяща комедия)?

  6. Онзи ден пуснах „Пламтящи седла“ на един приятел. Каза, че не е гледал по-тъп филм. Нужна е малко филмова култура и исторически контекст, за да се усетят попаденията на филма. Не е толкова директен, като следващите на Брукс. Тях повечето хора ги харесват. Особено „Робин Худ: Мъже в чоропогащи“.

    А „Маверик“ трябва да си го припомня. Имам го на касетка. :v

  7. @ZackSnyder
    Да, гледал съм Пълен ташак и същия е пълен ташак…..

    @Мартин Касабов
    Да гледал съм Пламтящи седла и е страхотен филм. Мога да ти се похваля, че имам всички филми на великия Мел Брукс на Блу рей колекция. 🙂
    Кажи на приятеля си, че съм казал да му предадеш, че е по тъп и от тъпоъгълен тъпоъгълник…

    МММ Маверик и аз ще трягбва да седня някоя вечер да си го припомня 🙂