Покрай промените около „Utopia“ се сетихме за един друг проект на Гилиан Флин (у нас позната по-скоро като Джилиан) и НВО сякаш ни усетиха, защото моментално пуснаха първия тийзър трейлър на „Sharp Objects“, в който участват Ейми Адамс и Патриша Кларксън. Сериалът от 8 епизода е създаден по едноименния роман на Флин от 2006 за репортерка с проблемно минало, която се връща в родния си град, за да разследва и отразява убийството на две момичета.

Режисьор на всички епизоди е Жан-Марк Вале, който работи за НВО по доста успешния им „Big Little Lies“, но този път пред камерата не са чак толкова много звезди и „Sharp Objects“ ще разчита предимно на изпълнението на Ейми Адамс. Вижте как се справя тя в първия тийзър трейлър, след който може да видите и официалния синопсис на романа.

Току-що приключила кратък престой в психиатрична болница, репортерката Камил Прийкър получава неприятна задача: тя трябва да се върне в малкото си родно градче, където да отрази убийството на две млади момичета. Години наред Камил почти не е поддържала връзка с невротичната си майка и 13-годишната си сестра, която почти не познава. Сега се озовава в старата си детска стая в семейното имение и започва да се идентифицира с младите жертви… при това прекалено силно. Камил ще трябва да разплете психологичния пъзел на собственото си минало, ако иска да разкрие историята… и да оцелее посещението в родния дом.

Създател на „Sharp Objects“ е Марти Ноксон, а режисьор на всички 8 епизода е Жан-Марк Вале („Big Little Lies“, „Dallas Buyers Club“). Историята е адаптирана от романа на Гилиан Флин („Не казвай сбогом“), а в главните роли ще видим Ейми Адамс, Патриша Кларксън, Крис Месина, Елизабет Пъркинс, Мат Крейвън, Елиза Сканлън, Мигел Сандовал, Хенри Черни и други.

Премиерата на „Sharp Objects“ е през юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *