Джеймс Франко готви „American Tabloid”

Да, знаем, че проектите на Джеймс Франко са десетки, кой от кой по-любопитен (или направо изненадващ), и вероятно няма да видим и половината, но сме огромни фенове на Джеймс Елрой, ще се радваме да видим нова екранизация по негов роман („Поверително от Ел Ей” ни е адски любим) и нямаше да пропуснем този проект, дори и да не се споменаваше името на Франко.

Самият актьор (вече и режисьор, сценарист, поет и какво ли още не, да не повярва човек, че не чак толкова отдавна беше един обикновен Хари Озбърн) обяви пред MTV, че възнамерява да режисира и да участва в „American Tabloid”, екранизация на романа на Елрой за живота на двама правителствени агенти и един бивш заместник-шериф, които постепенно се оказват въвлечени в убийството на Кенеди.

„Ще направим „American Tabloid” по Джеймс Елрой. Проектът все още не е готов. Рано е още. Вие първи научавате новината.”

Забелязали ли сте, че винаги казва „ние ще правим”? Интересно ни е кой е част от този така работлив екип. Едва ли са дебилите от „This is the End”.

И преди е имало опити да се екранизира „American Tabloid” и Брус Уилис и Том Ханкс (отделни проекти) са се опитвали да осигурят правата за мини-сериал. Да се надяваме, че този път действително ще се получи, защото ни се струва, че комбинацията ФранкоЕлрой може да роди нещо наистина неочаквано. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *