стивън содърбърг

В последно време фестивално ориентираните ни новини за интересни проекти са свързани със Сънданс (и отчасти София Филм Фест), но този път поглеждаме към предстоящия след няколко седмици Берлинале, където ще дебютира най-новият интригуващ проект на Стивън Содърбърг – хорърът „Unsane“, който е заснет изцяло с iPhone.

Засега нямаме никаква представа за какво се разказва във филма, като единствената информация в тази посока идва от Джей Фароу, който споделя, че става дума за „тип риалити-хорър, почти в стила на „Get Out, но различен“. Предполагаме обаче, че скоро ще научим подробности, тъй като, както вече стана ясно в началото, на „Unsane“ му  предстои прожекция на Берлинале и предвид това, че към филма има доста интерес, ще чуем доста мнения и отзиви.

Във връзка с Берлинале получаваме и първите официални снимки от филма, на които виждаме Клер Фой (която от скоро е носител на „Златен глобус“). Тя си партнира с Фароу, Джуно Темпъл, Ейми Ървинг, Джошуа Ленърд и Ейми Мълинс.

клер фой клер фой

Нищо не можем да кажем за тези снимки. Или по-точно не виждаме смисъл да се пънем да анализираме обстановката или пък визията. Ще изчакаме трейлър (предполагаме, че ще има такъв, макар че може д е нетипичен) и тогава ще коментираме.

Режисьор на „Unsane“ е Стивън Содърбърг, а сценария е дело на Джонатан Бърнсайн и Джеймс Грийър. В ролите са Клер Фой, Джей Фароу, Джуно Темпъл, Ейми Ървинг, Джошуа Ленърд, Ейми Мълинс и др.

Премиерата е 23 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *