Logan-Lucky-Steven-Soderbergh-Adam-Driver-Daniel-Craig-1200x520

Докато чакаме обещаващия Logan Lucky” на Стивън Содърбърг с участието на Даниел Крейг, Чанинг Тейтъм и Адам Драйвър, получаваме ъпдейт по предстоящите проекти на режисьора. Както може би знаете Содърбърг се зарече, че няма да се завръща към киното, след като телевизионният формат му предоставя много повече свобода (това покрай чудесния сериал „The Knick”). Сега обаче името му се спряга покрай поне три нови проекта (като междувременно му остава време да гледа и чете като за последно).

Съвсем наскоро научихме, че Содърбърг е заснел тайно хорър филм с iPhone. Заглавието е „Unsane“, а в главните роли ще видим Джуно Темпъл и звездата от „The Crown” Клер Фой. Все още не се знае нищо за сюжета, а и честно казано ще се радваме да го гледаме без каквито и да е очаквания. Интересно как ли се е заиграл Содърбърг с жанра и по какъв начин достъпната технология може да бъде използвана оптимално. Сигурни сме, че много млади творци ще се вдъхновят от примера му.

Тази есен очакваме и интерактивния му проект за HBO, озаглавен „Mosaic”, в който ще видим Шарън Стоун. Покрай него също не се знае почти нищо, освен, че публиката ще има думата по отношение на развитието на сюжета. Екипът ще заснеме множество варианти, като след това зрителите ще могат (вероятно чрез приложение) да избират накъде искат историята да поеме. В допълнение проектът, адаптация по книгата „Secrecy World” от журналиста и носител на „Пулицър”, посветена на „документите от Панама” също има шанс да се осъществи.

Както някой беше споделил, Содърбърг снима филм с iPhone, подготвя интерактивен проект и работи по адаптация на действителна история. А вие какво направихте днес? На всичкото отгоре се оказва, че работливият режисьор е поел изцяло маркетинга на последния си филм. Оставяме ви с една любопитна статия, която показва колко иновативна стратегия използва Содърбърг за рекламата на Logan Lucky”. Можете да я прочетете тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments