Дойде моментът да си тананикаме отново прочутия музикален мотив, по който винаги може да бъде разпознато легендарното ченге от Бевърли Хилс! Не вярвахме, че този проект ще стигне до финалната права, но след като Netflix решиха, че си струва да инвестират в носталгията, производствената машина се задейства, Beverly Hills Cop: Axel Foley е (почти) готов и даже ще видим отново голяма част от познатите герои, начело с Еди Мърфи.

И както преди две години той се „завърна в Америка“ по Prime Video, сега явно е време за слънчева Калифорния и ошашавени полицаи от ново поколение. Предполагаме, че това приключение ще се окаже последно в поредицата – най-вече заради възрастта на основните „заподозрени“, но човек никога не може да е сигурен – все пак продуцент е Джери Брукхаймър, а това означава постоянство, каскади и много взривени коли.

Чудесна изненада е появата на вечния Кевин Бейкън! Подозираме, че той ще бъде един от злодеите (може и в полицейска униформа), оказали се супер-вбесени от наглия Аксел, който не спира да си бута гагата където не му е работата. Той ще обедини сили с щерка си и бившето ѝ гадже (Тейлър Пейдж и Джоузеф Гордън-Левит), за да разкрие враждебна конспирация. Още няма яснота кой точно, кого и къде ще гони, но преследвания по улиците и наситени с огнен екшън епизоди ще има със сигурност!

Режисьор на Beverly Hills Cop: Axel Foley е Марк Молой, сценарият е написан от Уил Бийл (Gangster Squad, Aquaman), Том Гормикън, Кевин Етън, за герои, създадени от Данило Бах и Даниел Петри-младши, в актьорския екип се завръщат Джъдж Рейнълдс, Пол Рейзър, Бронсън Пинчът, Джон Аштън, ще видим и споменатите Тейлър Пейдж, Джоузеф Гордън-Левит, Кевин Бейкън. Продуценти на четвъртата част от приключенията на неуморното ченге са Джери Брукхаймър, Еди Мърфи, Чад Оман и Мелиса Рийд в ролята на копродуцент.

Все още няма конкретна дата за премиера, определена от Netflix, но обещанието е за лятото на 2024. Ще очакваме пълен трейлър и (може би) повече яснота за сюжета.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Супер е. Даже мисля да си припомня първата част скоро време. Първите 2 са едни от най-добрите екшън комедии, които съм гледал. Дано има голям успех и тази част