„Tron: Заветът”

Вече наистина не знаем какво повече да напишем за „Tron: Заветът”!

Все пак проследихме цялата рекламна кампания и сега се чувстваме длъжни да ви представим най-новия и последен трейлър, който започва доста познато, но предлага малко повече яснота около завръзката, както и няколко страхотни кадъра на света, който Кевин Флин е доизпипвал през последните 25 години. За щастие, Оливия Уайлд има доста екранно присъствие – самият клип е 2 минути и половина – и това само подобрява и без това жестокия трейлър.

Премиерата на филма е 17 декември. Ще се видим в кината…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Вярно, че след "Нощта на ТРОН" няма какво да ме разколебае да го гледам при първа възможност, но все пак довечера ще погледна и този трейлър. За съжаление, това може и да не стане на 17-ти декември (това беше датата, на която гледахме за първи път и АВАТАР 😉 ), заради лични ангажименти, но ще бъде при първият удобен случай.

    Всъщност, някой да е наясно с новата цифрова техника, която в момента монтират в IMAX на мястото на лентовата машина? Надявам се, няма да е крачка назад в качеството, за сметка на количеството заглавия!

  2. Аз не съм наясно, но смятам да поразпитам, тъй като се интересувам. 🙂

    Надявам се да ни поканят и на някаква презентация.

  3. Ако изживяването е наполовина добро от това на Аватар,то всичко ще е идеално! Там съм! 🙂

  4. От това, което видяхме като визия – ще съперничи на Аватар. С много голямо въображение е пресъздаден компютърният свят и на големият екран детайлите изглеждаха страхотно!

    Дринов, интересно е да се види, дали машината е някаква по-добра от другите цифрови зали и с по-голяма резолюция. Иначе каква ще е разликата, освен в размера на екрана. Аз не съм гледал Аватар на цифрова прожекция и не мога да кажа за разликата – гледах го два пъти в IMAX. Ако машините са 2K ще трябва да се сяда на по-задни редове, за да не се виждат пикселите. Аватар го гледах от 6-7 ред и беше перфектно.