Днес е официалният старт на „The Assassination of Gianni Versace” – очаквания втори сезон (първоначално предвиден като трети, но в последствие изтеглен преди този за последиците от урагана Катрина) на антологията „American Crime Story”, разказващ за различни престъпления, оставили трайна следа в американската (а и световната) история и общество. Във връзка с премиерата FX представиха нов нецензуриран трейлър.

The Assassination of Gianni Versace” е базиран на книгата на Мойрийн Орт „Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History” и (както става ясно от самото заглавие) разказва за убийството на модната икона Джани Версаче пред дома му през 1997 г. и за последвалото издирване на извършителя Андрю Кънанън, който извършва (поне) още четири убийства. В ролите са Едгар Рамирес като Версаче, Дарън Крис като Андрю Кънанън, Пенелопе Крус като Донатела Версаче и Рики Мартин като Антонио Д‘Амико.

Вече сме виждали няколко тийзъра и един трейлър, но новата реклама е доста по-подробна и дава най-добра представа до момента за естеството (стил, атмосфера и история) на това, което ни очаква. Вижте.

Ние сме огромни почитатели на „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story“ и щяхме да сме на линия за новите епизоди, независимо от тематиката – бяхме се наточили за Катрина, въпреки че не ни беше (и все още не ни е) ясно каква точно ще е конкретната история там. Убийството на Джани Версаче обаче и историята на Андрю Кънанън са ни адски интересни, така че това засилва желанието ни да гледаме сезона (визията, която сякаш имитира някои от, да ни прощавате, любимите на селяндурите „циганийки“ на Версаче, също ни печели), при все че този път отзивите не са толкова положителни.

плакат

Създатели на „American Crime Story” са Скот Александър и Лари Каразевски, а сред изпълнителните продуценти са Райън Мърфи и Брад Фалчук („American Horror Story“), Нина Джейкъбсън и Брад Симпсън. Освен Едгар Рамирес, Дарън Крис, Пенелопе Крус и Рики Мартин, в „The Assassination of Gianni Versace” са ангажирани още актьорите Аналий Ашфорд, Макс Грийнфийлд, Фин Уитрок, Уил Чейс, Майк Фарел, Джон Джон Брайънс и др.

Премиерата на „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” е днес, 17 януари, по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *