The Assassination of Gianni Versace

Плановете на FX очевидно търпят промени, особено с адрес антологията „American Crime Story” – както се очакваше за има втори сезон, посветен на урагана Катрина, така в момента, за да не губят време и почитатели и понеже са готови със следващата история, телевизионният канал пуска на по-предна времева позиция „The Assassination of Gianni Versace”.

Първата „обиколка” с „The People v. O.J. Simpson” се оказа доста успешна – хората харесаха поредицата на изпълнителния продуцент Райън Мърфи и за да не се „обира” набраната скорост, решено е колективно да се пусне на екран готовия сезон, посветен на Версаче. До каква степен събитията в него ще следват повествованието на книгата на Мойрийн Орт „Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History” – за това все още нямаме яснота, но сме сигурни, че резултатът е атрактивен и предизвикателен, най-малкото заради темите в повествованието – богатство, слава, хомофобия проблемите в гей-обществото…

От самото заглавие е ясно, че във фокуса на сезона е бруталното убийство на легендарния моден дизайнер (Едгар Рамирес) от шантавия убиец Андрю Кюнанън (Дарън Крис) – непосредствено пред дома му, съвсем в духа на лудия Чапман, който 17 години по-рано отнема на света Джон Ленън… Мотивите за престъплението са били абсолютно неясни, тъй като виновникът преди това е убил четирима други души – напълно съзнателно и общо взето без някаква обевидна връзка между жертвите. Ала подобно на случая с O.J., вероятно и тук поредицата ще извади на бял свят някои по-малко известни факти, свързани с убийството на несравнимия Версаче.

Вижте и няколко тийзъра:
https://www.youtube.com/watch?v=y4AShUVLklA

Създатели на „American Crime Story са Скот Александър и Лари Каразевски, а сред изпълнителните продуценти са Райън Мърфи и Брад Фалчук („American Horror Story“), Нина Джейкъбсън и Брад Симпсън. В поредицата са ангажирани още актьорите Пенелопе Крус (като Донатела Версаче), Аналий Ашфорд, Макс Грийнфийлд, Фин Уитрок и Рики Мартин.

Очаква се премиерата на „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” да бъде по FX на 17 януари догодина. За всички абонати на FX+ е предвиден бонус – ще могат да видят първия епизод още на 12 януари!

The Assassination of Gianni Versace

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *