Кейси Афлек и Алфонсо Куарон
Кейси Афлек и Алфонсо Куарон

Принципно Алфонсо Куарон не е от най-бързо работещите режисьори – в смисъл, че минава доста време между отделните му ангажименти, но ето че докато приключва работа по най-новия си филм „Roma“, който представлява хроника на една година от живота на семейство от средната класа в Мексико сити, в началото на 70-те години на ХХ век., той вече се ориентира към следващия си проект.

Deadline съобщават, че Алфонсо Куарон и Кейси Афлек работят по осъществяването на телевизионен сериал, комбиниращ елементи на драма и хорър, който според оскъдната информация, с която разполагаме, ще разказва за създаването на култ. Освен, че ще се нагърби със сценария и режисурата, Куарон ще поеме функциите и на изпълнителен продуцент, наравно с Афлек, който ще влезе и в главната роля в сериала.

Адски харесваме Алфонсо Куарон и приветстваме абсолютно всеки негов проект и възможността да видим как се справя с хорър жанра е наистина вълнуваща. Трябва обаче да отбележим, че не останахме никак доволни от предишния му жанров телевизионен проект – фантастичния „Believe”. Дори режисираният от него пилотен епизод, в който имаше много от запазените му марки, не ни хареса особено. Що се касае Кейси Афлек, на него също сме му фенове и само като чуем името му в едно изречение с култ и вече сме спокойни, че кастингът е закован.

Ще следим развитието на проекта с голям интерес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments