От Apple пуснаха първия официален тийзър трейлър на 127 Hoursна Дани Бойл, разказващ истинската история на алпиниста Ерън Ралстън, който след като остава заклещен в скален каньон в продължение на 127 часа, се вижда принуден собственоръчно да ампутира едната си (премазана от скала) ръка, за да има поне минимален шанс за спасение.

При все, че по настроение този тийзър силно напомня „Беднякът милионер”, определено сме доволни от това, което виждаме. Цветната, забавна, красива и почти „наркотична феерия” придобива съвсем ново измерение, след като знаете историята и видите последния кадър.

http://www.youtube.com/watch?v=w-3AHv2E5jg

Режисьор на филма е Дани Бойл („Трейнспотинг”, „28 дни по-късно”, „Плажът”,  „Проектът Sunshine”, „Беднякът милионер”), а сценарист е партньорът му от „Беднякът милионер”  Саймън Буфой. Освен Джеймс Франко като Ерън Ралстън, в ролите ще видим Лизи Каплан, Кейт Мара, Амбър Тъмблин и Клемънс Поузи.

Премиерата е насрочена за 5 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Не бе, прав е човекът, къде са зомбитата?! Във всеки филм трябва да има зомбита, какво му пречи и в този да сложат няколко? Може докато му е затисната ръката да го нападат и той да се отбранява с джобното си ножче! Зомбитата правят от всеки добър филм шедьовър…Сега ако някой се сети да направи Казабланка със зомбита ще ми се сбъдне отколешна мечта.