Големите маневри за режисьорското място не са само при Disney и Lucasfilm, където съвсем наскоро Колин Тревъроу се прости с работата си по „Star Wars: Episode IX”. В DC и Warner Bros. сее подобен тип хаос, първоначално покрай драмите покрай предстоящия самостоятелен филм за Батман, където Бен Афлек ту влиза, ту отново излиза (според слуховете) от иконичната роля. Заразата на корпоративната намеса не подмина и „Отряд самоубийци”, който претърпя сериозни допълнителни снимки, за да угоди на масовия вкус (което по ирония на съдбата не се случи). Рокадите и трескавата подмяна обаче продължават, що се отнася и до продължението на филма.

Първоначално се зарадвахме на спекулацията, че има шанс любимият ни Мел Гибсън да седне на режисьорския стол, което звучеше колкото безумно, толкова и възбуждащо за киноманския ни слух. След това обаче стана ясно, че  Жауме Колет-Сера ще поеме филма. Решението беше официално и звучеше категорично. Каква изненада обаче, днес се събудихме с новината, че Гавин О’Конър („Счетоводителят“) е човекът, който ще доразкаже историята на „Отряд самоубийци”, започната неуверено от Дейвид Ейър.

Сигурен и доста невдъхновяващ избор на режисьор, Гавин О’Конър вече няколко пъти е замествал напуснали проект режисьори. Сигурни сме, че разнообразната му филмография ще е от помощ за бъдещия филм, но за момента изобщо не сме развълнувани и ще чакаме да започне рекламната кампания, за да се уверим, че продължението ще предложи нещо по-различно от имитация на други комиксови екранизации.

Ще следим с интерес и ще ви информираме при ъпдейти, а вие можете да споделите мнението си в коментарите по-долу.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Счетоводителят беше приятна изненада.Със сигурност ще е най-малко по-добър от първата част.