Понякога „иди ми, дойди ми” ситуациите около даден проект могат да бъдат супер досадни (особено ако ви се налага през ден да пишете текстове), но когато нещата завършват добре, всичко е простено.

В случая, започналата с оттеглянето на Бен Афлек епопея за избирането на нов режисьор на предстоящия солов филм за Черния рицарThe Batman” в крайна сметка приключи с ангажирането (този път сигурно) на първоначалния топ-избор Мат Рийвс („Чудовищно”, „Let Me In”, „Зората на планетата на маймуните”).

В съобщение до медиите, Warner официално потвърдиха, че Рийвс ще е човекът, който ще седне на режисьорското столче на „The Batman” и освен това ще се ангажира с ролята и на продуцент. Ето какво споделя президентът на Warner Bros. Тони Емерих:

Развълнувани сме, че Мат Рийвс ще поеме контрол над Батман, перлата в короната на DC. Мат има дълбоки корени в жанровите филми и еволюцията му като емоционален, изграждащ светове режисьор го прави перфектния творец, който да води Черния рицар през следващото му пътуване.

Вижте какво споделя и самият Мат Рийвс:

Обичам историята на Батман още от дете. Той е толкова иконичен и завладяващ персонаж и резонира с мен дълбоко. За мен е невероятна чест и съм развълнуван да работя с Warner Bros. по довеждането на един епичен и емоционален нов поглед към Човека прилеп до големия екран.

Имаме чувството, че когато става дума за подобни цитати, всички ползват един и същи темплейт, независимо дали става дума за режисьор или актьор, и единственото, което се сменя, са имената на творците, героите и заглавията на филмите. Ама не можем да се сърдим, съвсем разбираемо е.

Ето и „мързеливата” реакция на Бен Афлек:

За финал ще кажем същото, което казахме, когато за първи път чухме, че Мат Рийвс води преговори за режисирането на „The Batman”. Адски се радваме за неговия избор, тъй като го намираме за един от най-добрите и адекватни режисьори на комерсиални филми, работещи в момента. Нямаме търпение да видим какво ще ни предложи с Батман, а преди това няма да пропуснем предстоящия „Войната за планетата на маймуните”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *