milla-jovovich-1499359463

Преди няколко дни споделихме за Иън Макшейн в екипа на рибуута на „Hellboy: Rise of the Blood Queen”, а ето, че нещата се развиват сериозно и бързо, след като вече има яснота и кой ще се включи в ролята на злодей в проекта, ръководен от режисьора Нийл Маршал („The Descent”).

Според Deadline Мила Йовович е на финала на преговорите да се включи в новата история за демоничното създание Хелбой, която – вече има обещания – ще бъде с рейтинг за възрастови ограничения на публиката R. И както години наред трепеше чудовища в абсолютно ненужните варианти на франчайза „Заразно зло”, в „Хелбой” Йовович ще „смени лагера” и се очаква да влезе в ролята на въпросната Кървава кралица.

Създателят на комиксите, посветени на Хелбой, Майк Миньола е съсценарист на режисьора, заедно с Андрю Косби и Кристофър Голдън. Оригиналната трилогия, започнала през 2004 година от Гийермо дел Торо с Рон Пърлман в главната роля, така и ще си остане недовършена, без трета част. Причините вероятно са от най-различен характер, но ние няма как да пропуснем да помрънкаме колко обичаме фантастичното въображение на Дел Торо и световете, които той създава на кино…

В подготвяния рибуут в ролята на Хелбой ще видим Дейвид Харбър („Stranger Things”), а снимките се очаква да започнат след месец. В последните дни преди началото се работи сериозно по финализиране на кастинга, както и по последния вариант на сценария – това е възложено на Арън Колейт („Heroes”, „Crossing Jordan”, „Star Trek: Discovery”).

Millennium Films and Lionsgate все още не са обявили премиерна дата за „Hellboy: Rise of the Blood Queen”, в който „средновековната магьосница се опитва да унищожи човечеството”, но очакваме битката й с Хелбой или в края на 2018, или по някое време през 2019 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Някъде четох, че отпуснатия бюджет е едва 10 млн$.
    Каквато и история да разкажат, все пак това е комикс филм баси, 10 млн сигурно беше само грима в Дел Торо – вия Хелбой

    1. Да не си изтървал една нула некъде?

    2. 10 млн. ако е ужаси 🙂 . Поне 60-70 ще е до 100